NEVERICA: Dalila se OTVORILA frizerima, NISAM PRALA KOSU SEDAM DANA! Potom OPLELA po STRUČNOM ŽIRIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka, Dalila Dragojević se probudila i odmah otišla u frizerski salon, te se frizerima požalila na ono što je muči, a onda žestoko oplela po stručnom žiriju.

Republika

Foto: Republika.rs

Dalila oplela po stručnom žiriju

Nakon što se kontroverzna zadrugarka, Dalila Dragojević, probudila, odmah je pohitala u frizerski salon. Dalila je frizerima otvorila dušu, pa onda žestoko isprozivala stručni žiri koji je sinoć ocenjivao nastupe zadrugara na "Zadrugoviziji" 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila u frizerskom salonu

- Nisam prala kosu sedam dana, a sinoć zadrugovizija bila, znaš da imaš debile koji hoće sve da komentarišu - požalila se Dalila frizeru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila se žali frizeru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

14.11.2021 13:38

Glumis vernicu, ne jedes svinjetinu, a pusis, pijes, svaleras se pred ocima muza sa kojim si jos uvek u braku. Iako si se izoperisala, bez sminke se vidi da si fizicki akrep, a pokazala da si moralno nula. Ono sta si ti pokzala, je za povracanje. Zato, cuti, ne komentarisi druge, poktij se usima, glavu u pesak . Issss!

Odgovori 13 1
LaNa

14.11.2021 16:11

Najveci debil si ti. Ti si ta koja komentarise tudju higijenu, za Mikija si rekla da smrdi, za mnoge djevojke si govorila prljave, operi kosu maslava, sprdala se za gardarobu, za tudje nokte, stopala. Za Marijanu kazes da ima crkotinu na glavu, da je prljava a svaka je tamo veca riba od tebe. Umas gradju ko drvosjeca koji sjece i baca balvane na kamion. A u faci si rugoba nevidjena, kad te kamera priblizi to na nosu linija u korjenu nosa je za povracanje! E dalila moralna nakazo!