TRESAO SE HOTEL OD ŽESTOKE AKCIJE FILIPA I DALILE: Dragojevićka Caru pokazala sve svoje veštine u krevetu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćne "Zadrugovizije" Dalila Dragojević je odlučila da sa Filipom Carem ode korak dalje. Legla je preko njega i počela da ga ljubi ispod pokrivača.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car žestoka akcija

Dragojevićka je nekoliko nedelja unazad hvalila svoje veštine u krevetu, a rano jutros je odlučila da ih pokaže Caru. Prvo je počela polako, a zatim je podivljala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car žestoka akcija

 

Dalila i Car su imali žestoku vrelu akciju koja je trajala nekoliko minuta, a zatim su nastavili da se maze ispod pokrivača. Podsetimo, njih dvoje su naglasili da su nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvek nešto kočilo, a prva žestoka vrela akcija se desila rano jutros, nekoliko sati nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Irena

14.11.2021 12:04

Bludnici.

Odgovori 11 0
Zana

14.11.2021 16:36

Ovo su zivotinje koje ne mogu da kontrolisu nagone, cak ni pred kamerama , pred milionskim gledalistem. Ona kaze da se plasi da je babo ne ubije i moli produkciju da ne prikazuje njene intimne odnose. A zasto ne bi ? Ona odlicno zna da se boravak u zadruzi snima , i da prima honorar za boravak . A, neka je pljuju. I ona je pljuvala i pljuje druge. Osim toga, nije joj prvi put da vodi ljubav u rijalitiju. "Pozdravljaju" je njeni intimni partneri iz rijalitija, bivsi i sadasnji, : Vuletic, Dejan, Car