TARI SE VRATILE TRAUME! Miljana ponovo NAPALA Simovljevu, ona doživela NERVNI SLOM: OPET SAM ĆELAVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana KUlić ponovo je napala Taru Simov koja joj nije ostala dužna ovog puta, ali kada je shvatila da joj je deo glave ćelav, doživela je nervni slom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov šutira Miljanu Kulić

Zadrugovizija je počela skandalom i fizičkim obračunom Tare Simov i Miljane Kulić koje su se prvo potukle u bekstejdžu, a onda obračun nastavile u spaaćoj sobi. Naime, Tara je pokušavala da namesti kosu koju joj je Miljana krvnički počupala, a onda se Kulićeva pojavila i polila je vodom, što je Taru izbacilo iz takta, te je nasrnula na Miljanu, a zadrugari su pokušavali da ih razdvoje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov nasrnula Miljanu Kulić

Miljana je ponovo počela da čupa Taru Simov i tom prilikom joj otkinula deo s prednje strane, a Tara kada je shvatila da je ćelava, vratio joj se film od pre nekoliko godina i incidenta sa Anđelom Vešticom, te je počela da lomi i vrišti po sobi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov ćelava

Kako joj se slošilo, ona je pobegla u garderober, gde je ležala na zemlji i kukala, a Dejan Dragojević i Lepi Mića su pokušavali da je smire, dok je ona vrištala i tražila Mateju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov doživela nervni slom

- Neću da budem ćelava, pa ja sam opet ćelava - drala se Tara.

- Tara sine smiri se - molio je Mića.

- Dovedite mi Mateju - drala se Simovljeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 23:13

Miljanu napoljeeeee. Miljanu napoljeeeee. Miljanu napoljeeeee. Treba da bude sramota sve one koji odlucuju ako ostave bolesnicu , lazljivicu , agresivnu- Miljanu u Zadruzi. Ona moze i da ubije, ali joj se prasta zbog dg. koju ima. Ovoliko kose pocupati Tari a da nije sankcionisana, vrhunski je bezobrazluk Njoj se time daju krila da moze da radi sta hoce , i ono sto drugi ne smeju, jer bi bili odmah izbaceni.