MUK U STUDIJU! Tanja Jovićević zapevala, njen glas se PROLOMIO studiom, ZANEMELI SVI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugoviziju su otvorili Tanja Jovićević, Bane Čolak, Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora, a ceo studio je zanemeo kada je Tanja zapevala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tanja Jovićević, Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora, Bane Čolak Zadrugovizija

Prvi koji su nastupali na Zadrugoviziji bili su Tanja Jovićević, Jovana Tomić Matora, Nane Čolak i Miki Đuričić, a predstavili su se pesmom Frenka Sinatre ''Send in the Clowns''.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nastup Mikija, Baneta, Tanje i Matore

Svi su nosili maske klovnova, a Matora, Miki i Bane su otvorili tačku tako što su vrteli kišobrane, a onda je Tanja zapevala, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih, a žiri je to potvrdio.

- Sasvim okej i korektno, svaka čast - rekla je Vesna Đogani, a njen suprug Đole se nadovezao.

- Pre svega, predivan vokal, divno ispričana priča o klovnovima. Miki super odglumio svoj deo, Matora uvek super. Scenski nastup predivan, ali Tanja je otpevala savršeno... Odlično.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tanja Jovićević oduševila žiri

- Ovo je kao na Brodveju. Tanja je naša najbolja džez pevačica, veličanstvena dama. Što se Mikija tiče, on je u svakom rijalitiju naš favorit. Izdrži do kraja, nemoj da razbijaš glavu o staklo - istakla je Maja.

- Ovo je pre svega jedan ozbiljan nastup vokalno, imate čast da imate Tanju. Ozbiljna ekipa, volim što nije neko po svaku cenu pevao, našli ste šta ko može da radi. Super - rekla je Mia Borisavljević.

- Ja sam se uvek plašio klovnova, ne volim ih od malena, a onda ste izašli vi moji omiljeni likovi kao klovnovi. Bravo! Svaka čast - dodao je Dejan Milićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

13.11.2021 22:36

Tanja je carica u svakom pogledu.

Jovan

14.11.2021 01:06

Bravo Tanja!