ZATRESAO SE HOTEL! Dalila Dragojević i Filip Car pod jorgan planinom u VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i njen ljubavnik FIlip Car sklonili su se u hotel u kom borave ove nedelje, te se prepustili čarima svoje ljubavi i ispod jorgana prešli u vrelu akciju.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević ispod jorgana

Ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car koriste svaki trenutak svog boravka u hoteli da vreme provedu zajedno i da uživaju u čarima svoje ljubavi, te sve svađe koji ovaj par ima, ubrzo se zaborave kada se nađu jedno pored drugog u krevetu.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević vrela akcija

Tako je bilo i ovog puta, te su se njih dvoje zavukli pod jorgan i strastveno ljubili, a onda u jednom trenutku u potpunosti izgubili kontrolu i bacili se u vrelu akciju, te ovog puta neće moći da se vade zadrugarima da nisu imali intimne odnose, jer pomeranje jorgana govori drugačije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 21:44

Nakon pustanja ovog klipa, hoce li muz opet da se samopovredjuje, preti iskakanjem kroz prozor ili ce reci kako jeste ruzno fuj, fuj, ...bla, bla, bla ...ali da jos uvek ima emociju prema njoj. Kako muza nazvati : Klinac, SLinavko ili Glupan ?