PROCURILA FOTKA JOVANE I KARIĆA IZ KREVETA: Stefana nećete prepoznati, prijatelji u ŠOKU zbog njegove promene! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević objavila je fotografiju sa Stefanom Karićem iz kreveta, a njihovi prijatelji su u šoku zbog njegove promene.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Ljubisavljević Zadruga

 

Misica i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević objavila je do sada neviđenu fotografiju sa njenim voljenim Stefanom Karićem iz kreveta. Jovana vrlo često, takoreći svakodnevno obaveštava svoje pratioce na Instagram profilu o njenim trenutnim dešavanjima i emocijama kada je u pitanju njen voljeni Stefan.

 

 

Međutim, u teškim momentima, Jovani društvo prave porodica i prijatelji, kao i Stefanovi roditelji, koji je teše da će vreme brzo proći dok opet ne budu zajedno. 

 

 

Ekipa portala Republika.rs prva je zavirila u Jovaninu spavaću sobu koju je opremila za kada se Stefan vrati iz ,,Zadruge", kako bi mogli da nastave njihovu ljubavnu priču tamo gde su stali. 

 

 

Na Instagram profilu Jovana je objavila fotogarafiju još od letos, dok joj je Stefan ležao na stomaku, ušukan. Ovo je izuzetno posebna fotografija sa misicu, jer Karića nismo imali prilike da vidimo u ovakvim romantičnim momentima. Kako komentarišu Jovanini prijatelji, ali i Karićevi, misica je uspela da ga potpuno pripitomi, budući da je Stefana bio glas da je glavni šmeker u gradu. 

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladan

13.11.2021 15:45

A svadba bez Stefana zakazana?

Odgovori 10 1
Ana Vasilkova

17.11.2021 20:00

@Vladan - Ke pisivate vie uste mnogu za Jovana