ŠOKANTNA PROŠLOST ZADRUGARA: Radio je na HOTLAJNU, glumio je ženu na poslu, a od PLATE koju je dobijao će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.11.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do šokantnih saznanja o zadrugaru Đoletu Kralju, njegova prijateljica Tanja otkrila nam je detalje njegovog posla, koji će vas iznenaditi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Đole Kralj Zadruga

 

Aktuelni zadrugar Đole Kralj u rijaliti ,,zadruga 5" ušao je kao neko ko vrlo dobro poznaje mnoge rijaliti zvezde iz prethodnih sezona, pa su mnogi pomislili da se drugoplasiranoj Milici Kemez ne smeši dobro. Poznat po šaljivim klipovima, ali i odsečnim stavovima, Đole iza sebe ima izuzetno zanimljivu i burnu prošlost. 

Đole je inače iz Novog Sada, gde je uspeo da nakupi dovoljno informacija o mnogim zadrugarima, koje još nije spreman da otkrije. Međutim, mi smo odlučili da se pozabavimo njegovim prethodnih poslom. 

 

 

Đole je inače, pre nego što je ušao u rijaliti svet, bio zaposlen u agenciji za hot lajn, gde je po potrebi glumio ženu ili muškarca i pričao sa ljudima. Kada smo krenuli malo više da istražuje, otkrili smo šok informacije o tome koliko je dobro bio plaćen, ali i urnebesne situacije sa pozivima ljudi koje je prepoznao. 

Đole Kralj glumio ženu na poslu!

Za portal Republika.rs oglasila se Đoletova najbolja prijateljica Tanja, koja je pristala da nam otkrije kako je došao do posla hot lajn momka.

 

 

- U suštini, što se toga tiče,upoznao se ženom koja je šefica, drugarica njegova ga je preporučila, rekla je da je Đole dobar u menjanju glasova, sposoban je daimitira i da glumii žensko, i muško, prvo je imao intervju preko telefona, svi su mislili da je žensko,zakazili su mu razgovor u agenciji da dođe lično, kad se tamo pojavio očekivali su da će doći žensko. Oni su se iznenadili! On je rekao da ume da pretvara glas. Nekad je radio od kuće, nekad je išao u agenciju! Radio je dobrih godinu i po dana, lepo je zarađivalo, pre svega ga je to držalo to. Glumio je i muško, i žensko. Zarađivao je dobro, negde oko 1000, 1200, 1300 evra. On voli da priča telefonom, voli da menja glasove i da glumi, pa mu je bilo zanimljivo -govori Tanja za Republika.rs, te otkriva zbog čega je prestao da se bavi ovom vrstom posla:

Đole Kralj zarađivao i preko 1. 200 evra na hot lajnu!

Prestao je da se bavi time godinu i po, dve dana, kad je počela korona. Bilo je manje posla, pa su smanjili radnu snagu, nije hteo da radi na pola radnog vremena i tako, kada se vratio iz Švajcarske.

 

 

Za kraj razgovora Tanja nam je ispričala i urnebesnu priču koju je Đole podelio sa prijateljima. Naime, tokom jedne smene dobio je poziv od jednog komšije, kom je prepoznao glas, a Đole je tada morao da glumi žensku osobu, što mu je išlo očigledno dobro od ruke. 

Đole Kralj je pričao sa komšijom preko telefona, glumio je devojku da bi ga napalio!

 Pričao je da ga je zvao neki čovek, kog je on prepoznao, da mu je blizak komšija! Mislim, komšija nikada nije saznao da je to u pitanju bio Đole. Pričali smo da ćemo otvopriti naš hotlajn, pa smo ga snimali, zezali smo se, umeo je dosta toga, jako je zanimljiv! U Zadruzi mi ne dolazi do izražaja - govori Tanja za Republika. rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladan

13.11.2021 15:49

Režija uključuje samo švalere. Ostali dremaju.