DALILA JE OLIČENJE ODRONA I SRAMA, GADIŠ MI SE: Bivša zadrugarka otkrila sve tajne Mujićeve, evo šta je uradila Dejanu Dragojeviću! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Kostadinović oglasila se na Instagram profilu i otkrila sve o Dalili Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga

 

Bivša zadrugarka Aleksandra Kostadinović nakon što je pobegla sa imanja u Šimanovcima, potpuno se povukal u svoj život. Međutim, kako je najburnija tema preljuba Dalile Dragojević u žiži javnosti, ona je odlučila da se oglasi i otkrije šta sve zna o njoj, shodno tome da su delile isti prostor. 

Aleksandra je na Instagramu podelila fotografiju Dalile i pre i posle plastičnih operacija, a uz brutalan komentar potpuno je uništila rijaliti zvezdu. 

Republika

Foto: republika.rs

Aleksandra Kostadinović

Podsetimo, Aleksnadra je rijaliti ,,Zadruga 5" svojevoljno napustila, čime je prekršila ugovor, te televizija Pink u skaldu sa potpisanim ugovor traži od sad već bivše zadrugarke 50. 000 evra, na kontu kazne. Ona je otkrila nakon bega iz Šimanovcama, da više nije mogla da izdrži pritisak cimera iz Bele kuće, te je donela odluku da se skloni sa imanja. 

- Oličenje odrona i srama! Sve što si uradila Dejanu i samoj sebi neka ti je sam Gospod Bog u pomoći! I neka bude uz tebe! Fuj, gadiš mi se - napisala je Aleksandra. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević pre i posle operacija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 14:15

E moj Dejane, vide li ti ovu njenu sliku ? Koja LOPATA ?

Odgovori 14 1