ONA JE RAZLOG TUČE TOMOVIĆA I MIKIJA: Otkrivena istina o najvećoj TUČI u ZADRUZI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Vladimir Tomović potukli su se na imanju u rijalitiju ,,Zadruga", a sada je otkriven razlog zbog kog je došlo do sukoba.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Vladimir Tomović

 

Čuveni rijaliti rivali Vladimir Tomović i Miki Đuričić poznati su kao jedni od traženijih likova na malim ekranima. Njihovu armiju fanova skupili su kroz učestvovanja u raznim rijaliti programima ,,Veliki brat", ,,Parovi", ,,Zadruga", zbog čega je njihov odnos bio uvek na vrhuncu napetosti. 

U jednom trenutku, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" došlo je do tuče Tomovića i Mikija zbog čega su svi ostali šokirani. Obezbeđenje je pokušalo da spreči ovaj uragan pesnica, ali nije uspelo. Makljaža kakva do tada nije viđena u rijaliti programima, dovela je do toga da Đuričić bude diskvalifikovan iz ,,Zadruge", nakon čega je isplivala fotka Vladimira sa podlivima na licu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović sa povredama

 

Komentarisalo se dosta zbog čega je došlo do njihovog sukoba, zbog čega je tenzija eskalirala potpunim haosom, da je došlo do diskvalifikacije. I dok su neki pričali da su u pitanju različitosti po pitanju vere, stavova i mišljenja, drugi su pak imali malo uverljivi razlog. 

Naime, Lepi Mića tvrdio je da je do tuče između Mikija i Tomovića došlo zbog toga što je kršni Crnogorac imao intimne odnose sa verenicom pčelara iz Kupinova. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vladimir Tomović i Miki Đuričić tuča

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading