DALILA PET GODINA UGNJETAVALA DEJANA: Dragojević progovorio o detaljima za kojejavnost nije znala, sve mu je bilo zabranjeno! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je zadrugarima da je spreman da se upusti u novu intimnu avanturu sa devojkom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Dejan Dragojević priznao je cimerima detalj iz svog života sa njegovom suprugom, sada trenutno najpopularnijo preljubnicom Dalilom Dragojević. Naime, kako je Dragojević ispričao, tokom braka sa Dalilom ranijih godina, nije smeo da ima kontakt sa ženskom populacijom, u suprotnom bi izbio haos. 

Dejan tvrdi da svaka njegova komunikacija sa nekom pripadnicom lepšeg pola bila bi rizična po njega i njihov odnos, zbog čega se on trudio da do toga ne dođe. Međutim, to nije sve, Dejan je istakao da zbog takvog načina života se potpuno zatvorio po pitanju intimnim odnosa, ali da je došlo vreme da se potpuno oslobodi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević Zadruga

 

- Ja nisam pet godina sa ženskom osobom progovorio. Nisam ni izlazio, to je bilo rizično po mene. Svaka moja komunikacija sa ženama bila je rizična. Nisam ništa hteo. Treba mi još nedelja, dve, da se otkačim skroz, da preguram. Zakopao sam se, ko bi se menjao sa mnom u ovoj situaciji, treba da se oslobodim malo što se tiče s*ksa, treba mi to. Imaš kremu neku? - pitao je Dejan Marijanu.

- Imam, čekaj ja ću da ti stavim - rekla mu je Marijana.

- I ti ćeš ga staviti polako - dobacila je Ana Gruji aludirajući na Mimu, a Dejan je nastavio svoju priču:

- Kao što je Đedović rekao: "Ljubav je najgluplja stvar na svetu". Jao, kad mi se Instagram bude upalio. Šta sam ja dozvolio sebi! Kad vidim neke scene, sa kim se druži...Ana, na kraju nastupa na Zadrugoviziji poljubićemo se u usta sa jezikom.

Detaljnije u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

13.11.2021 12:46

Dalila je nepatvoreno zlo! Mrzi ceo svet, a umislila je da je najlepsa i najpametnija na svetu. Dajte joj ogledalo da se vidi kakva je nakaza. Samo joj jos metla fali. Eto za sefa zadatak da napravi letecu metlu za Dalilu sto mu je drzala shou svojim demonskim potezima. Najovratniji stvor ikada

Odgovori 36 3
Vladan

13.11.2021 16:03

Dejan se polako otvara. Brže bi se otvorio napolju.

Odgovori 16 2