CAR UHVATIO DALILU DA OČIJUKA SA MENSUROM, U STRAHU DA NE PROĐE KAO DEJAN: Nekome ću slomiti glavu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car zbog Dalile Dragojević ponovo je počeo da preti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

 

U toku prošle noći Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su ušli u žestok konflikt, a ono što je njemu sada zasmetalo jeste što njegova devojka, trenutno najpoznatija preljubnica ponovo provocira cimere po Beloj kući. Naime, u toku je bila rasprava zadrugara sa Milicom Veselinović i Mensurom Ajdarpašićem, a ono što se Caru nije svidelo što je sve vreme provocirala i peckala kršnog Crnogorca. 

Videvši to, Car je izleteo iz Bele kuće, pa je Dragojevićka potrčala za njim, a on ju je upozorio da se odalji od njega. Kako Dalila nije želela da se odalji, Filip je počeo da urla iz petnih žila, pa su zadrugari imali utisak da se celo imanje u Šimanovcima trese od njegovih urlika. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Fran Pujas

 

- Makni mi se sad na metar! Opet ga provociraš, opet isto radiš! Šta mene boli ku*ac maloj Milici ko je odvratan! Rekao sam ti dosta! Dosta! - urlao je Car.

- Nisi u pravu! - rekla je Dalila.

- Nemoj se za*ebavati sa mnom, imaš sve opcije, ako sam tvoj muškarac onda me slušaj! Rekao sam ti napravićeš mi konflikte, rekao sam ti ako sam ti bitan prestani ljude da maltretiraš! Ne branim ti da kažeš svoje mišljenje, ali nemoj da ideš do sitnih detalja i da se penješ ljudima na grbaču! Stalno se svađam sa ljudima zbog tebe - vikao je Filip.

- Misliš da ću ja to da dozvolim - dodala je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car besni

 

- Ko da ću da te pitam ja, ima k'o puma da skočim preko stola! Treba radi tvog bezobrazluka nekome da slomim glavu! Stani, šta hoćeš džigericu nekome da izvadiš! Stalno pazim nešto, ne mogu više! Sandri se nisi skinula dva sata sa grbače, sad si opet skočila na Mensura čovek te spomenuo nije! Diskvalifikovaćeš me ti! Prestani gaziti ljude, jer će ti reći neko nešto ja neću moći da se suzdržim, ja sam takav! Ženo prestani! Neću biti sa tobom onda, ja ne mogu da budem sa tobom! - urlao je Car.

- Ne razumem čemu ovo sada - rekla je Dalila.

- Rekao sam ti da prestaneš! Ako si srećna i ako voliš šta se baviš drugima! Stani Bog te je*o, stani! Nisam ti ja Dejan, nisi videla moje ludilo, u zatvor ćeš me oterati ženo! Ići ću ovde polomljenih šaka! Ako me voliš i želiš ovde prekini! Je*o te život! Popio joj je rijaliti mozak! Mi nekome da sudimo a najgore smo uradili! U bolnici ću završiti, stani Bog te mazo! Skočiću sa terase, stani! Seljački rijaliti vodiš aman ženo! - urlao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zana

13.11.2021 08:40

Ona glumata. Razmislja da se presalta na drugoga muskarca takodje naivka ( kako bi i dalje vrtela pricu u rijalitiju) , jer oseca da ce je Car zbog glumatanja ostaviti. Svi mogu da pobede, samo NE SMEJU bracni par Dudla i njen muz Slinavko takodje makijavelista. Njig dvoje su UZAS. U Z A S. U Z A S !!!

Odgovori 28 17
Stefa

13.11.2021 11:28

Care, nastradaćeš.

Odgovori 27 3
Ana

13.11.2021 12:44

Da je normalan ? Nebi tu bio i unistavo svoje roditelje . Probisvet

Odgovori 21 1
Nebojsa

13.11.2021 15:04

Lik nosi ustasku sahovnicu na nozi i mi to svi ne vidimo?! Pa gde smo to tako skrenuli…… ?!

Odgovori 25 4