TOMOVIĆ MU OVO NIKADA NEĆE OPROSTITI: Filip Car izneo prljav veš svog prijatelja, otkrio njegovo PRAVO LICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car istakao je prošle noći ko je po njegovom mišljenju više zaslužio njegovo poštovanje, Miki Đuričić ili Vladimir Tomović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Tomović

 

Filip Car i Vladimir Tomović bili su izuzetno dobri prijatelji prošle sezone rijalitija ,,Zadruga". Međutim, Car je pored Tomovića, imao odličan odnos i sa njegovim ljutim neprijateljem Mikijem Đuričićem, pa su mnogi pomislili da Filip namerno radi kako bi isprovocirao Vladimira, pa da se zbog toga združio sa pčelarom iz Kupinova. 

Baš zbog toga u toku sinoćne igre istine, Lepi Mića upitao je Cara da odabere između Vladimira i Mikija i otkrije koga više ceni. Definitivno da odgovor koji sledi se Tomoviću neće svideti, jer pored toga što je izabrao Mikija, Filip je istakao i koliko je Vladimir grešio u mnogim potezima koje je radio. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović i Filip Car

 

- Koga više ceniš, Vladimira Tomovića ili Mikija Đuričića? - pitao je Mića.

- Miki je puno stariji od Vladimira, ali veće poštovanje imam prema njemu. Neke situacije koje sam imao sa Tomovićem, sebi ne bih dozvolio to sa Mikijem. Imamo poseban odnos sa njim, mnogo sam ga zgotivio. Značio mi je kad mi je bilo potrebno. Da se razumemo, tati ne ćutim ništa ali Mikiju jesam. Sa Vladimirom sam imao dosta brutalnih svađa, ali do kraja smo izgladili sve odnose. Ostali smo i kasnije u dobrom odnosu. Ali prednost moram dati Mikiju, nismo se nikada ni opsovali ni svađali. Sa njim imam puno zdraviji odnos, ne može se to ni porediti - odogovorio je Filip.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- Vladimir je specifičan tip, priča o nekim stvarima koje ne piju vodu. Kasnije se ispostavilo da se on promenio i da su se neke situacije promenile. I prema meni je u najtežim momentima bio tu, značio mi je tada dosta. Ispoštovao me je po svim poljima. Mislim da je u mnogim stvarima ispao puno bolji on za m,ene nego ja za njega. Pozdravljam ga ovim pute, voleo bih da se čujemo kad izađem odavde. Ne bih voleo da se ljuti nešto na mene - nastavio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading