ŠOK I NEVERICA U ZADRUZI: Lepi Mića otkrio neostvarenu želju, zadrugari ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Lepi Mića iznenadio je cimere kada je pokazao svoju neostvarenu želju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Zadruga

 

Prošle noći na velelepno imanju pred ,,Igru istine" vladala je potpuna harmonija, što inače nije uobičajena stvar. Tako je tokom mirnog perioda, Lepi Mića otvorio dušu i priznao želju, zbog koje su se svi iznenadili. 

Lepi Mića poznat je kao neko ko ne govori o svom privatnom životu, ljubavni i bračni život krije kao zmija noge, ali redovno možemo čuti kako izjavljuje ljubav supruzi Snežani i ćerki Sari. Međutim, ova neostvarena želja nema veze sa privatnim životom, već sa rijalitijem u kom se i nalazi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića vođa

 

Naime, Veliki šef doneo je odluku da se ove subote održi spektakularna ,,Zadrugovizija", zbog čega su zadrugari, ali i gledaoci preushićeni. Vreme kada mogu da pokažu svoje talente, glumu, ples i još svašta nešto. E, baš to se ovog puta mnogo svidelo Lepom Mići, pa se pred zadrugarima poverio da bi voleo da osvoji prvo mesto na predstojećoj ,,Zadrugoviziji". 

Mića je vredno vežbao za nastup, uvežbavajući glasne žice i smišljajući koreografiju, što je zabavilo zadrugare. 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

13.11.2021 12:28

Ti,bruko srpskog naroda,možeš samo konobari sati u lokalu bez stolova i gostiju.Nauči se kulturi,lijepom govoru i operišu te “glasne”žice.Stalno izgovaraš “Pomoz Bog”,a svaka ti prosta rečenica počinje sa,jedi g...a i hiljade takvih vulgarnosti. Bruko matora i nedorasla.

Odgovori 10 2