KAKAV MONSTRUM! Marko svojim stavom o trudnoći zgrozio naciju: Viki, popij tabletu i ubij dete, to kopile mi ne treba!

Autor:

Zadruga

12.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Viki Mitrović posumnjala je da je ostala trudna sa Markom Osmakčićem zbog toga što su imali nezaštićene odnose. Čim mu je to pomenula, on je počeo da urla na nju, pa je svojim stavom, rekavši joj da momentalno ubije dete, zgrozio ne samo zadrugare već celu naciju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Viktorija Mitrović

 

Naime, Viktorija je prebacila svom sada već bivšem dečku što je ejakulirao u nju bez njenog znanja, te mu je rekla da je pravi monstrum što se igra s njenim telom kako hoće. Marko je bio izuzetno drzak, pa joj je jasno stavio do znanja da mu ne pada na pamet da bude otac tog deteta.

- Neću da lažem, nije podobno da se to dogodi. Ja sam kriv, ali hajde da rešimo problem. Neka popije tu pilulu, neka ga ubije, šta da radim. Ili ja treba sad da se ubijem što sam pogrešio, mislim ne razumem. To u njoj me uopšte ne zanima, to je kao kopile, nismo se dogovarali da hoćemo decu. Ja se ne potresam, rekao sam da ga se momentalno reši i da mi se ne obraća više - bio je brutalan Marko, a nakon njegovih rečenica svi su ostali u šoku. Utučena Viki je kroz suze otkrila kako se Osmakčić ponašao prema njoj, te da on nije čovek, već monstrum.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Osmakčić

 

Jadniče jedan, toliko si grešan da ćeš se kad-tad raspadati. Sve najgore ti u životu želim. Ljudi, ovaj čovek je čudovište, nije me ni pitao, a ejakulirao je u mene. On me ne poštuje kao osobu, on se sprda s mojom potencijalnom trudnoćom. Čovek mi kaže mrtav ladan da ubijem dete.

Nakon toga Osmakčić je otišao toliko daleko da su zadrugari bili šokirani načinom na koji omalovažava i ponižava sada bivšu devojku s kojom je do pre dva dana svakodnevno imao seksualne odnose.

- Ja sam objektivan i realan, sad mi nije podobno i nije pravo vreme. To ne bih prihvatio. Rekao sam već da se slučajno desilo u nju, jebiga, omaklo mi se jer nisam imao gde - rekao je Marko, a onda je Viki zaurlala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Viktorija Mitrović

 

- Rekao je da je svršio u mene jer nije imao maramicu. Zamislite to šta se meni dešava. Boli ga uvo za mene, nije imao maramicu i sam je odlučio šta će. Pa nisam ja korpa, ja ovo ne mogu više da izdržim. Iskoristio me je i ponizio kao nijedan drugi. Kada je video da ga svi osuđuju, Marko je polako spuštao loptu, pa pokušao na malo mirniji način da objasni zbog čega ne želi dete.

- To što se desilo je moja krivica, nije njena. Ako može da popije pilulu, neka je popije. Ja sam kriv, nije ona kriva. Mahinalno sam ono rekao, ali bolje je da se sada prekine, nego ne znam - rekao je zadrugar, a Mitrovićka se ubacila:

- Ja sam kriva, ušla sam u odnos, a znala sam za njega. Kombinacija je prešla u vezu. Nije problem ni kraj, problem je što imamo odnose 15 dana. Ja smatram da dečku ne treba da kažem da ne završava u mene. Još mi je rekao da postoji mogućnost da je pre 15 dana pet puta završio u meni. Problem su njegove laži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading