DEJAN DONEO ODLUKU DA SE RAZVEDE: Dragojević ne krije tugu zbog KRAHA braka sa Dalilom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević doneo odluku da želi razvod od Dalile.

 

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

 

Dejan Dragojević ponovo je govorio na temu razvoda od Dalile, te nije sakrio koliko mu to teško pada.

- Taj papir me je demolirao. Ali opet, gubitak je mnogo veći od tog papira. Da sam ja našao devojku, ja bih tražio razvod, a sad sve prebacuju na mene. Ja mogu da je ugasim sad, ali će me boleti - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević želi razvod

- Da nisam raskrstio, ja bih prvi to zatražio, ali od sinoć mi sve ide kako treba. Logički bih ja isto rekao nekom, ali ovde imate periodične situacije celog mog bitisanja... Ovde je sve crno na belo, moj osećaj je takav bio do sinoć, ali mislim da ću u nedelju doneti konačnu odluku - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

 

- Ja sam i Ša prošle godine šapnuo da ni mrtav ne priznaje, dok ga Ivana sama ne ostavi. Prosto, daš nekome nešto čime će moći da maše u svakom trenutku. Oni nisu ni imali pojma, mislili su da ovde treba da dogovaraju oko imovine i sve, to nema veze jedno sa drugim. A onda je Dejan rekao da ne želi da im olakša, to je onda isto taktiziranje. Dalila uživa u svojoj ljubavi, kao i Car, njih boli uvo, a s druge strane imaš tu opciju da si kao papak i očajnik. Njegov osnovni cilj je da njima oteža situaciju - komentarisao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

13.11.2021 08:57

Slinavko, cekamo da vidimo kada ces potpisati papire za razvod. Vrteces 8 meseci da hoces, pa neces, pa hoces, pa neces... Samo budale veruju tvojim pricama.

Stefa

13.11.2021 11:32

Razvešće se pa će opet sklopiti brak. Možda bude i svadba u Zadruzi.