PROCURIO JEZIV SNIMAK KAKO DEJAN POVREĐUJE SEBE: Počeo da zapomaže od BOLOVA, Dalila ga uništila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nije mogao da podnese scene vrele akcije njegove supruge Dalile Dragojević i Filipa Cara, a sada je isplivao snimak kako je on sebe povredio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević povređuje sebe

 

Prošle noći situacija u rijalitiju ,,Zadruga 5" izmakla je kontroli tokom emisije ,,Gledanje snimaka", jer su zadrugari imali priliku da vide kako je izgledala vrela akcija Dalile Dragojević i njenog novog dečka Filipa Cara, zbog čega je njen suprug Dejan Dragojević ostao u šoku, pa je počeo čak i sam sebe da povređuje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Tara Simov

 

Naime, pre nego što je pokušao da pobegne sa imanja u Šimanovcima, Dejan je sigaretu gasio na svojoj ruci, zbog čega je Tara Simov ostala u šoku, pa je odmah otrčala po prvu pomoć i alkohol, kako bi mu sanirala povredu. 

Dejan nije mogao da zaboravi scene vrele akcije njegove supruge sa Carem, pa je palio jednu za drugom cigarom. Nakon što je završio prvu, opušak je ugasio na svojoj ruci, a onda je počeo da zapomaže od bolova. 

Detaljnije pogledajte u nastavku na 02:25 minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 03:48

On , u stvarnosti, porastao, ali nedorastao. Slinavko. Inteligentni su provalili igru makijavelistickog bracnog para. Bracni par cine : Slinavko i Dalila. Zavrteli su laznu pricu , na koju naseli naivni. Nece valjda istu pricu vrteti jos 8 meseci, govoriti iste komentare, on biti destruktivan jer je zaboga jos voli , ne razvode se , on nije ni sa jednom, ona se ne spava sa glavonjom ....bla, bla, bla. D O S A D N I S U, sefice ! Na kraju, i pored onoliko tekstova u novinama o njenoj proslosti, o sestri, o stricu... bracni makijavelisticki par izlazi zajedno iz rijalitija, sa gomilom para, a ona postaje jos i voditeljka. Ha, ha, ha ,ha,ha