SREĆNE VESTI U DOMU ALENA HADROVIĆA: Bivši zadrugar ne može da dođe sebi od ŠOKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović na Instagram profilu podelio je sa pratiocima srećne vesti, koje su ga izuzetno obradovale!

Republika

Foto: Instagram

Maja Marković i Alen Hadrović

 

I dok se Maja Marković Hadrović uveliko priprema za majčinske dane, njenom voljenom suprugu stigla je važna informacija. Naime, Alen Hadrović sa pratiocima na Instagram profilu podelio je srećne vesti o njegovoj zabrani za ulazak u Evropsku uniju. 

 

 

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" otkriveno je da je Hadroviću zabranjen ulazak u Grčku, zbog navodnog organizovanja nereda na fudbalskim utakmicama. Alen je pokušao, kako je tada pričao, da skloni kaznu, ali mu to nije pošlo za rukom, te je dobio 6 godina zabrane ulaska u Grčku. 

- Velika je bila kazna, ali nije bilo ništa ozbiljno iako, bilo je pre šest godina. Velika je kazna, pokušao sam da skinem sa advokatima, ali nisam uspeo. Mi smo išli na sportsku priredbu gde smo zaustavljeni i privedeni pod sumnjom da smo organizovani za neke nerede. Bilo nas je oko 40. Nisam pripadnik neke navijačke grupe, simpatizer sam bio - rekao je tada Alen.

No, vreme kazne je isteklo, pa je Hadrović sada ponovo slobodan da letuje u Grčkoj, zbog čega mu je neizmerno drago, jer će ovo leto, kako je i sam najavio, moći tamo da letuje.

- Danas sam dobio informaciju iz grčke ambasade da od 05. 11. 2021. godine posle 6 godina nemam više zabranu EU. Ovo leto konačno na grčkom moru! Ne prestaju lepe vesti ove godine - napisao je Hadrović. 

Republika

Foto: instagram.com

Alen Hadrović o kazni

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading