DEJAN POBEGAO IZ ZADRUGE! Dragojević nije mogao da podnese INTIMNI ODNOS Dalile i FIlipa Cara pa od muke ISKOČIO KROZ PROZOR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zadrugarima pušten snimak na kom se jasno vidi da FIlip Car i Dalila Dragojević imaju intimne odnose, Dejan Dragojević nije mogao da veruje šta se događa, ali ni da podnese prostor u kom je, te je odlučio da pobegne iz Bele kuće.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević pobegao iz Zadruge

U Beloj kući traje emisije ''Gledanje snimaka'', a zadrugarima je pušten video klip na kom se jasno vidi da ljubavnica Dalila Dragojević i Filip Car imaju intimne odnose, što je Dejan Dragojević, Dalilin još uvek zakoniti suprug teško podneo.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević besan zbog intimnog odnosa Dalile Dragojević i Filipa Cara

- Je*ote - uzdahnuo je Dejan.

- Znao si da će se desiti - rekla je Sandra Rešić koja ga je tešila.

- Znam, odvratno je za videti, fuj! - viknuo je Dejan.

- Nema više ništa, to je to! Samo možda neki drugi oblik, ali najgore je prošlo - dodala je Tara Simov.

- Očekivao sam ja to i ranije, a sad ću reći kad je to bilo. Imao sam u podsvesti da se neće je*ati na televiziji... Je*iga, nije isto znati i videti - govorio je Dragojević.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević iskače kroz prozor

Iako je većina zadrugara pokušala da ga smiri, Dejan nije uspeo da prihvati činjenicu da je njegova supruga Dalila spavala sa durgim muškarcem, dok je njega dok su bili u jubavi odbijala, te je odlučio da pobegne iz ''Zadruge''. On je to i učinio, iskočivši kroz prozor, a u toj nameri je pokušao da ga spreči Marko Đedović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Zana

11.11.2021 23:52

Klinac. Dosadio je sa patetisanjem, slinavljenjem za zenom koja ga vara na njegove oci. Da je odrastao, da je muskarac, sutnuo bi je i potpisao bi papire za razvod. Ali, on se ponasa nezrelo. Da mu dudlila kojoj su prijateljice Irma, Maca Diskrecija ...samo mahne prstom, on bi joj sve oprostio i vratio nazad. Zato, ne smarajte nas vise sa slinavkom i njegovom dudlilom. Slinavku nije mesto u zadruzi. Smestite ga u obdaniste, jer , tu mu je mentalni uzrast.

Odgovori 37 15
Vladimir

12.11.2021 11:56

@Zana - Eno ga na TV Pink. Vratio se. Sve je bio trik za lakoverne. Obmana i prevara.

Odgovori 12 2
Zana

12.11.2021 00:38

Koje glumatanje? Bracni par sve ovo radi, zarad para. Smislili su scenario ukljucivsi glavatog naivka , mada , dudlila se malo i zaigrala. A stvarno, muz je slinavac, a zena je dudlila . Slinavac odgovara dudlili, jer pored njega radi sta hoce. To ne bi mogla pored pravog muskarca.

Odgovori 31 10
Zana

12.11.2021 01:25

Slinavi klinac patetise, lomi, place , ne razvodi se od nje, kaze da je jos uvek voli. Znaci, da bracni par glumi, radi plasmana. Svi mogu da pobede OSIM slinavog klinca i njegove namazane svim bojama zene .

Odgovori 32 5