NISU TU ČISTA POSLA: Đedović OPLEO po Sandri i Dejanu, DALILA U ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se popela na garnituru i počela da igra veselo uz pesmu "Čke beogradske", ali je prekinuo Marko Đedović, te je opleo po Dejanu Dragojeviću i Sandri Rešić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Đedović komentarišu zadrugare

Aktuelna zadrugarka, Dalila Dragojević, popela se na garnituru i počela da igra i peva uz pesmu "Čke beogradske".Na sav glas je pevala i pesmu "Ti muškarac", verovatno posvećenu njenom suprugu Dejanu. U jednom trenutku joj je prišao Marko Đedović, koji je opleo po Dejanu Dragojeviću i Sandri Rešić.

-Znaš šta sam se setio, ovaj kao nije mogao da spava kod Sandre, došao kod Frana i mene, spojili krevete i sad kad je Fran otišao u izolaciju, on spava kod Sandre. Nisu tu čista posla - rekao je Đedović, a Dalila je nastavila da igra.

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

11.11.2021 21:17

DJEDOVICU , GNJIDO ! RED BI BIO DA, NEKO OD ZADRUGARA PROCESLJA DJEDOVICEV PRIVATNI ZIVOT PA DA GA I MI MALO KOMENTARISEMO !!! DVE GODINE ON KOMENTARISE TUDJE ZIVOTE I MESA SE SVUDA KAO MARGARIN.