SINOĆ ME OTKAČIO: Dalila otvorila sve karte, pa OPLELA po Dejanu i Sandri! SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević, stigla je u Rajski vrt, te je otvorila dušu gledaocima, pa oplela po zadrugarima.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila komentariše odnos Sandre i Dejana

Aktuela zadrugarka, Dalila Dragojević, je stigla u Rajski vrt, pa oplela po zadrugarima, ali i o odnosu Sandrom Rešić i njenog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića.

-U kakvom si odnosu sa Filipom - pitalo je Drvo.

-Smeta mi to što mi nedozvoljava da se posvađam sa Dekijem na način na koji bih ja htela, sinoć me otkačio onako, a ja htela samo da ga jako zagrlim. Posle mi se izvinio, sav mi je mekan i htela sam da ga pritisnem. Znam da mi želi dobro, ja ga nisam slušala za neke stvari, i tako sličan se sličnom raduje - ispričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila o  svom dečku Caru

-Kakva je situacija sa Dejanom - pitalo je Drvo.

-Čisto poslovno, Filip mi je rekao da ne treba više ništa da ga pitam ni za novac. Sinoć sam rekla da mislim da je Sandra zaljubljena u njega, i onda mi Filip rekao da to nije ispravno, da ispada da sam ja ljubomorna. Međutim kada sam videla da ona njemu tapše i ja reko šta je to. I sinoć dolazi situacija da je dvolična, a savetovala me je da treba da budem srećna da je to najbitnije... Ona toliko doživi šok kada se Dejanu nešto desi, kao da se njoj nešto desilo. Ona sada udara na Đedovića koji je bio njen profesor u rijalitiju. Ja sam rekla da sam u ovoj situaciji, ja učitelj, a oni učenici. Ja sam namirisala da joj se sviđa Dejan, udaljila se od mene. Meni to ne bi smetalo - ispričala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila priča Drvetu mudrosti o Dejanu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

11.11.2021 21:20

Namazana svim bojama kalastura uvek je u vezi sa naivnim budaletinama kako bi lakse mogla da sa njima manipulise.