MILICA KEMEZ POKRADENA? Svetski kreator iskopirao zadrugarku, uzeo njeno autorsko delo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez, kontroverzna učesnica rijaliti "Zadruga", oduvek je imala talenat za kreiranje, te je posle četvrte sezone rijalitija, ostvarila svoj san i pokrenula svoj modni brend.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milica ukrali kreaciju

Drugoplasirana učesnica četvrte "Zadruge", Milica Kemez, pre rijalitija je imala svoj frizerski salon i samo se bavila njime, ali je oduvek  imala talenat za kreiranje, te je posle četvrte sezone rijalitija ostvarila svoj san da pokrene svoju modnu liniju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kemezova pokrenula modnu liniju

Koliko je talentovana za svoj novi poziv, imali smo prilike da vidimo u Zadruzi, a u nekim emisijama je ponosno nosila komade iz svoje nove linije. Miličina ideja za model ženskog odela je skoro identična modelu prestižnog svetskog brenda.

Sličnost Miličinog idejnog rešenja za ženski komplet i modela jednog od najpopularnijih brendova je neosporna. Kemezova je izrazila svoju zbunjenost a i ponos time što je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju obe kreacije, ali i da je njena slika stavljena čak pre devetnaest nedelja, dok je druga fotografija okačena pre dva dana.

Republika

Foto: Instagram/milica kemez official

Kemez line i Guči imaju istu kreaciju

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

11.11.2021 13:41

A da nije ona kopirala Gucci?