JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ GRCA U SUZAMA: Karić rastužio misicu, ona pokazala ko je teši u teškim momentima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Ljubisavljević 'pokazala je koliko joj je teško da gleda njenog dečka Stefana Karića u rijalitiju ,,Zadruga".

Foto: printscreen

Jovana Ljubisavljević Zadruga

 

Misica i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević prošle noći objavila je da grca u suzama zbog njenog dečka Stefana Karića koji se nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 5". Poznato je da je Stefan iznenada odlučio da se upusti u rijaliti avanturu, a ono što ju je dodatno dotuklo jeste što ima priliku da ga prati 24 sata. Vrlo često Jovana objavi snimak Karića koji je pozdravlja iz Šimanovaca, što misicu dotuče. 

Ekipa portala Republika.rs posetila je nedavno ljubavno gnezdo Jovane i Karića, a misica nam je ekskluzivno otvorila spavaću sobu i otkrila sve ono što je sve zanimalo. 

Jovana je sada objavila stori na kom je pokazala da je u suzama zbog Stefana Karića, a onda je otkrila i ko je teši u tim trenucima.

Foto: instagram.com

Jovana Ljubisavljević u suzama

 

U pitanju je supruga Osmana Karića i Stefanova maćeha, Kristina, koja izuzetno voli i poštuje Jovanu, a njih dve se dobro slažu i vrlo često provode vreme zajedno u šopingu. Jovana nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, ali definitivno da je i njoj potresno malo ludog šopinga, kako bi razbistrila misli. 

Foto: instagram.com

Jovana Ljubisavljević i Kristina Karić

 

Komentari (1)

Loading