GLEDAM SVOJE DETE KAKO GUBI DAH: Majka Milice Veselinović otkrila da li će ćerki dati da se UDA za Mensura, odgovor će vas ŠOKIRATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Milice Veselinović Ana, progovorila je za portal Republika.rs o svim skandalima koje je njena ćerka doživela prethodnih dana u rijalitiju ,,Zadruga 5"!

Republika

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović o ćerkinoj vezi u rijalitiju

Atuelna učesnica "Zadruge 5", Milica Veselinović je od samog starta ostavila veliki utisak na sebe. Milica je jos prve nedelje od početka rijalitija ušla u vezu sa kontroverznim momkom iz Bara, Mensurom Ajdarpašićem. Njih dvoje su od samog početka naišli na osudu zadrugara, a jedan od razloga je to što Milica ima samo 17 godina. Maloletnu Milicu su povezivali sa mnogim zadrugarima, sa nekima još od karantina, spekulisalo se da je imala neki odnos sa Anteom Baždaricem, Franom Pujasom, Vladimirom Tomovićem, Ivanom Radosavljevićem Belim, pa čak i sa Nenadom Aleksićem Sha. Veseliovićeva je sve to pokušavala da demantuje dok je razvijala svoju ljubav sa Mensurom.

Nakon sinoćnog izbora potrčka i skorašnjih dešavanja u rijalitiju, kontaktirali smo Milicinu majku Anu Veselinović koja je otrila svoje misljenje o svemu za portal Republika.rs

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milice Veselinović

Na početku intervju-a, dotakli smo se i njenog zdravlja, s obzirom da se u početku dosta spekulisalo da ima brojne zdravstvene probleme, zbog nemogućnosti da prihvati njenu vezu sa kontoverznim Crnogorcem.

-Drzim se koliko mogu, sinoć su me izveli iz takta, preteruju više, ali kad se već uhvatila u kolo nema nazad.

Kako reagujete na optužbe koje Milica dobija što setiče njenog boravka u karantinu?

-To je strašno,da ne ispadne da branim moje dete, taman posla, ja sam uvek iskrena. Van svake pameti je da joj kace neke tamo momke za dve noci karantina tvrdi Ana, a potom se osvrnula na to kako se ona oseća kao majka:

-Sinoc sam pukla,ruke su mi vezane, gledam svoje dete kako gubi dah, kako kleca da se onesvesti a ne mogu da joj pomognem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović

Da li biste prihvatili da udjete kao gost zbog nje?

-Kao gost, na jedan dan da, jer u onom osinjku ja ne bih izdrzala - rekla je Milicina majka, pa se nadovezala na sinoćni izbor potrčka za ovu nedelju:

- Mislim da je to namerno  odrađeno, jer je bila neka prica da Milica i Fran očijukaju,tako nešto.Svi očekuju Mensurevu reakciju,jasno je kao dan.

Da li mislite da će se nesto desiti između Frana i vaše ćerke?

-Sumnjam, ne verujem - tvrdi Ana, a onda se nadovezala na ljubav Milice i Mensura 

- Ljubav, ne verujem više ni svojim očima, ja da vam kažem.

Kako komentarisete njegove Mensurove uvrede upućene Milici?
- Vređa ona njega, vređa on nju, nije njima tamo lako - odgovorila je Ana, zatim se osvrnula na ćerkino celokupno učešće u rijalitiju:
-Bila sam protiv toga, nije me poslušala, nisam zadovoljna ali Bože moj, tu sam da podržim svoje dete, ona nikad neće ostati bez podrške porodice.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

Da li bi prihvatili Mensura za zeta?

-Ako ga prihvata moja ćerka i mi ćemo sigurno. - rekla je Milicina majka, pa je prokomentarisala moguću svadbu njene ćerke u rijalitiju:Svadba? To je već bez veze , neće doći do toga, ne sviđa mi se to.

Šta bi rekli Milici da dobijete video-poziv sa njom?
-Rekla bih joj da ima svu našu podršku da se ne sekira, da je sve u redu, kad bi mi dosla kuci, bila bih najsretnija- rekla je Ana, zatim se osvrnula na atuelnu trojku Dalilu, Dejana i Filipa - Brak da rasturi žena u rijalitiju, ono je dno dna!

Na kraju razgovora, Ana nam je demanovala sve spekulacije vezane za to da je njena ćerka pre ulaska u rijaliti odbeglaod kuće, kako navode mediji, sa momkom romske pripadnosti, kao i da je od njega trpela fizičko i psihičko maltretiranje.

Milicina majka Ana je takođe naglasila da su oni pre rijalitija njoj hteli da otvore restoran ili kozmetički salon, ali Milica je ipak prvo želela sebe da testira na imanju Velikog Šefa.

Republika

Foto: Printscreen/twiter/Zadruga Official

Sve što Milica želi, porodica će je podržati

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

09.11.2021 19:20

Kakvo dete ? Jase se k'o kobila , bez imalo stida , pred ukucanima i pred milionskim gledalistem .