VELIKA ISPOVEST EDISA FETIĆA: Bivši zadrugar OŠTRO OSUDIO rijaliti trougao, pa priznao: SVIMA JE ŽENE POSKIDAO, ALI MOJU NEĆE USPETI!

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

09.11.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaska iz Zadruge, Edis Fetić se vrlo malo pojavljivao u javnosti, a sada je odlučio da za portal Republika.rs, otvori dušu, te je progovorio o svim aktuelnim temama.

Republika

Foto: instagram.com/e.d.o.s.p.f, E-stock, TV Pink

Edis Fetić progovorio o vezi sa Draganom Mitar

Biviši zadrugar Edis Fetić, javnosti nije bio poznat, do trenutka njegovog useljenja na velelepno imanje u Šimanovcima, koje je obeležila afera sa tada udatom Draganom Mitar, a da stvar bude još delikantnija, i sam Edo je bio zauzet, a njegova supruga je sve nemo pratila od kuće.

Nakon izlaska iz Zadruge, vrlo malo se pojavljivao u javnosti, nije davao izjave  za medije, a sada je rešio da otvori dušu za portal Republika.rs, te je progovorio o svim gorućim temama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edis Fetić se pomirio sa Draganom Mitar

Dragana Mitar i Edis Fetić se pomirili!

Dragana i Edo su imali buran odnos, tokom "Zadruge 3", varali su svoje tadašnje supružnike, pred milionima gledalaca, voleli se, da bi nakon toga stavili tačku na ljubav, a onda ponovo uplovili u romansu, i tako u krug. Odmah na početku razgovora, priupitali smo šarmantnog Novopazarca, kakva je sada situacija na njegovom ljubavnom planu, a njegov odgovor, nam je stavio do znanja, da je između bivših- sadašnjih partnera, ponovo palo pomirenje.

- Totalno smo zajedno, Dragana i ja smo uvek zajedno, malo se mirimo pa raskidamo, i tako u krug - tvrdi Fetić, a onda se potom osvrnuo i na najpoznatiji ljubavni trougao:

- Ja svake sezone pomislim nema dalje. Ne mogu biti nikad na Dalilinoj strani, moja i Draganina priča, nije istao kao Dalilina i Careva, ja nisam ženomrzac, video sam Dalilu i Dejana dva dana pred ulazak, i delovali su super, šokiran sam ovim što vidim. Dalila je spremna na sve zarad rijalitija, zarad neke bitnosti. Ne verujem sad, da ne može da pravi takvu budalu, zarad slave i rijalitija. U početku sam mislio, da je pokušala sa Stefanom Karićem da igra rijaliti igru, ali ubrzo ju je oduvao, da bi sad ponovo isto uradila sa Carem, ali evo dokle je sve to došlo, očigledno da joj Dejan nije uopšte značio, ali ne verujem da će joj suprug oprostiti, jer ga je javno prevarila, naočigled svih - tvrdi Edo, a onda se dotakao i Filipa Cara, koji je ga je razočarao.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Edis Fetić razočaran u Filipa Cara

Car igra rijaliti igru!

- Meni je u celoj toj priči najmanje jasan Car. U početku smo se gotivili, ali sad kad vidim da ide redom i skida tuđe žene. Prvo je Janjušu skinuo bivšu, pa sada Dejanovu ženu, moju će opet sa druge strane teško skinuti, jer od mene boljeg nema, vidi se da je željan pažnje, na oči mu skida ženu - tvrdi Edo.

Za kraj smo se dotakli i malo vedrijih tema, te smo sa popularnim Nopazarcem, progovorili i o njegovom učešću u rijalitiju, ali i odnosima sa bivšim rijaliti cimerima.

U sferi interesovanja popularnog Novopazarca, nema mesta za rijaliti, ali ima za ljubav!

- Ostao sam skoro sa svima u kontaktu, ako se sretnemo tu da popijemo kafu, sve ja njih volim, živeli smo tamo zajedno, ali opet ja imam svoje društvo. Ja sam rijaliti video kao vrstu takmičenja, da vidim jel mogu sebe da pobedim, nisam ulazio zarad popularnosti, kao svi, ne verujem da ću se ponovo oprobati u tome. Mene najviše pokreće ljubav, za sada je sve kako treba da bude - završio je Edo izlaganje za portal Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

09.11.2021 16:18

Edo govedo je isti.

Odgovori 18 6
Boki

09.11.2021 17:25

Valjda si se konacno smirio, makar to bila i Dragana.

Odgovori 11 0