MAJA MARINKOVIĆ UŽIVA U DALILINOJ PATNJI: Zadrugarka poručila samo jedno: Nije mi žao, ona je SRAMOTA ženskog roda!

Autor:

Zadruga

09.11.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Carevog jadanja zadrugarima, kako mu je veza sa Majom bila znatno bolja, oglasila se i Maja Marinković, te je otkrila šta misli o popularnom švaleru, koji ju je prevario pred milionskim auditorijumom.

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković priznala šta oseća prema Filipu Caru

Dalila Dragojević doživela je emotivni i nervni slom kada ju je pred svima ostavio dečko Filip Car, koji ju je tom prilikom nikad gore izvređao i ponizio. Ona je šutirala sve pred sobom, a izvedena je iz kuće nakon što joj je pozlilo.

Foto: printscreen

Car priznao da mu Dalila nedostaje

Car je ostao pri svojoj odluci da sa Dalilom ništa više ne želi, a u razgovoru sa zadrugarima priznao je da mu je odnos bio znatno bolji sa bivšom devojkom Majom, a sada se povokm cele novonastalne ljubavne drame, oglasila i Marinkovićeva, te je priznala, šta nakon svega misli o njemu.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević raskinula sa Filipom

- Uopšte mi nije žao Dalile i ovih situacija, sama je sebi napravila sve. Da sam ja tamo ovo sada je ništa kako bi reagovala na mene i moje komentare. A što se tiče Filipa, nervira me to što me spominje svaki put kada ima svađu sa svojom udatom devojkom, naravno da ne može da poredi odnos sa mnom, i sa njom. Ona je sramota ženskog roda! On mene kao muškarac ne interesuje, tako da nema potrebe da me provlači posle svega u bilo kom kontekstu - jasna je bila Maja u izjavi za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading