PRELJUBNICA NA IVICI DA PRESUDI SEBI: Ovako Dalila izgleda nakon sinoćnjeg RASTROJSTVA, a dodatno je dotukla OVA Filipova odluka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je satima već u očaju zbog kraha veze sa Carem, koji je po svemu sudeći odlučan u nameri da završi ljubavnu priču sa udatom zadrugarkom.

Republika

Foto: printscreen

 

Nakon što ju je Filip Car javno ostavio i izvređao, ona ne može da dođe sebi.Dalila Dragojević je stajala ispred Bele kuće i plakala sve vreme zbog situacije u kojoj se nalazi, a utehu su joj pružili brojni zadrugari koji su se našli na licu mesta, među kojima je bila i Irma Sejarnić, sa kojom je do skora Dalila bila do skoro u zavađenim odnosima.

Ono što je poznatu rijaliti preljubnicu dotuklo, je njen neuspešan pokušaj da izgladi odnose sa Carem, koji je naišao na odbijanje, te je zadrugarka upala u potpuni očaj. Dalila Dragojević je jutros otišla do FIlipa Cara kako bi ga pitala sa kim će da nastupa, nadajući se da će sa njom, ali nije dobila odgovor koji je htela.

Foto: printscreen

Dalila pala u očaj

- Stiglo je pismo za Zadrugoviziju, sa kim ćeš niti u grupi?

- Stavi me sa bilo kim kome treba. Neka me neko izabere u grupu. Neću ni nastupati, je*e mi se. Sa tobom sam završio, ne želim te videti, ni tebe ni ove ljude - rekao je Car.

Podsetimo, Dalila i Filip su se posvađali i već drugi put otkako su započeli skandaloznu aferu raskunuli. Zaljubljena udata žena posle raskida je histerisala i lomila po Zadruzi.

- Završio sam sa njom. Nisam ja doživeo 29 godina da mene neko ne poštuje. Da ja nekog branim, a ona da se smeje i sprda. Budala sam što radim frku, to se kaže ne ide i ne pašeš mi. Bezobrazna je i zlo se ponaša, kvarna je - govorio je Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

09.11.2021 12:55

Olos Mica nagovars Csra da oprosti Dalili. Svasta ???? Olos Mica ne osudjuje Dalilu za preljubu, a za isto je napadao Lunu i Slobu, Taru i Sa. Koji je to pretorijanac, placenik zadruge. Zlo od coveka koji ima dvostruke standarde.

Vlada

09.11.2021 14:24

@Zana - Sve se deđava po scenariju koji se menja "u hodu". Grozni Mićo je saradnik u nameštanju dogadjaja.

Zana

09.11.2021 13:06

Olos Mica prica Caru kako mu je ona devojka. Uzas da se olos Mica prodao zbog dudlidinog budzeta od 4000 din. Kako udata dudlila moze da bude Carova devojka kada cak nije potpisala papire za razvod ? Olosu Micu treba da bude sramota jer radi kao placeni pretorijanac za smisljeni scenario bracnog para. A, znamo ko stoji i ko je odobriio taj scenario. Mozda vam se ne svidja komentar jer je pogodjena istina.

Danilo

09.11.2021 13:51

Bezobrazna je i zlo se ponaša, kvarna je - kazao je Car. Da vidimo koliko će trajati ovo njegovo odbijanje? Nekoliko časova.