OTAC MIJE JOVANOVIĆ POSTAO MILIONER PREKO NOĆI, A ĆERKA MU LUDUJE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Spasao život ŠEIKOVOM SINU u Dubaiju, a on ga OVAKO nagradio!

Autor:

Zadruga

09.11.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je do učešća u Zadruzi 5 bila nepoznata javnosti, Mia Jovanović svakim danom postaje sve više zanimljivija milionskom auditorijumu, a najviše zbog zamršenog odnosa sa dosta starijim zadrugarom Lepim Mićom, a kako prenose mediji, život zadrugarke nije poput sudbina ostalih rijaliti cimera, o čemu svedoči činjenica, da potiče iz izrazito imućne porodice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mia Jovanović bacila oko na Lepog Miću

Iako je do učešća u Zadruzi 5 bila nepoznata javnosti, Mia Jovanović uspela je da zaintrigira janost svojim ponašanjem, ali i ljubavnim aferama, podsetimo, pri samom startu rijalitija, ova atraktivna zadrugarka imala je ljubavnu priču sa Stevanom Mihićem, ali ubrzo je odlučila da sreću pronađe, kraj dosta starijeg zadrugara Lepog Miće.

Naime, priča se po rijalitiju da je zaljubljena u Lepog Miću i da su napolju navodno imali aferu. O njenom životu malo se zna, a s obzirom na to da je iz imućne porodice, te da je živela u Dubaiju, a studirala u Milanu, mnogima nije jasan motiv njenog ulaska u rijaliti.

Prema rečima izvora, Mijin otac Nebojša radio je kao hirurg u jednoj klinici u Dubaiju, a bogatstvo je stekao kada je operacijom uspeo da spase ruku sinu arapskog moćnika, koji mu je u znak zahvalnosti dao ček na milion dolara. Mia dolazi iz jako ugledne porodice iz Nikšića. Njen tata Nebojša radi kao hirurg u Dubaiju, zbog čega su Mia i njena sestra detinjstvo provele tamo. Lepo su živeli u Dubaiju, a Nebojša je sa svojom zaradom porodici mogao da pruži pristojan život, putovanja, i da ispuni sve njihove potrebe - rekao je na početku razgovora izvor, i otkrio trenutak u kome su Jovanovići preko noći postali milioneri, prenosi Alo!.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mia Jovanović zaljubljena u Lepog Miću?

Jedan dan, u toku Nebojšine smene, u bolnicu je stigao pacijent koji je bio u teškom stanju. Doživeo je nezgodu u kojoj je povredio ruku. Povrede su bile ozbiljne i šanse da se oporavi veoma male prepričavao nam je događaj izvor, i dodao:

- Mijin tata je vrstan hirurg i uspeo je da spase ruku mladiću. Međutim, nije slutio da će mu ta operacija promeniti život. Ispostavilo se da je pacijent zapravo sin jednog moćnog šeika. Kada je shvatio da je zadrugarkin otac zaslužan za to što će mu se sin opraviti, on je zahtevao da mu u znak zahvalnosti da novčanu nagradu. Stavio je ispred njega ček i rekao da upiše iznos koji želi - dočarao nam je filmsku scenu izvor, koji tvrdi da Mijin otac nije želeo da uzme novac.

Foto: printscreen/RTVPink

Otac Mie Jovanović je milioner

- Nebojša je jako pošten čovek, objasnio je šeiku da je on samo obavljao svoj posao, kao i da mu novac nije potreban jer ima dobru platu. Međutim, ovaj nije hteo ni da čuje. Insistirao je na tome, rekao da će biti uvređen ukoliko ga odbije jer za njega novac ne predstavlja ništa, ali zdravlje njegovog sina sve. Ponovo je izvadio ček i rekao da upiše iznos koji ne može biti manji od milion dolara, a gornje granice nema - nastavio je da šokira izvor blizak Jovanovićima, kako prenosi Alo!

- Na kraju, Nebojša je upisao sumu od milion dolara, i na taj način je preko noći postao milioner - tvrdi Izvor, a prenosi Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

09.11.2021 11:44

Ako je istina to sto je napisano ispod naslova , onda, kcerku kod psihijatra, na lecenje, pod hitno.

Odgovori 12 3