SMEŠI JOJ SE DEJANOVA SUDBINA!? Car ugledao Dalilu, pa momentalno spakovao stvari i pobegao od nje, sada je definitno KRAJ? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Cara i i dalje udate zadrugarke Dalile, već nekoiliko nedelja je u žiži interesovanja, a česti raskidi su postali njihova svakodnevnica, međutim, po svemu sudeći izgleda da je došao kraj njihovoj ljubavi.

Republika

Foto: printscreen

Filip Car raskinuo sa Dalilom

Odnos Filipa Cara i i dalje udate zadrugarke, već nekoiliko nedelja je u žiži interesovanja, a raskidi su sastavni deo njihove veze. Nakon jučerašnjeg raskida, Dalila je doživela nervno rastrojstvo, slično onom koje je doživljao njen suprug, gledajući je u ljubavnom zanosu sa Filipom, s obzirom da su raskidi svakodnevnica, kada je njihova romansa u pitanju, mnogi su mislili, da će ovaj rijaliti par, uspeti da pronađe zajedničku reč, međutim, to se nije desilo.

Nakon javnog raskida, Filip Car se osamio u hotelu nakon što je završena emisija "Pretres nedelje". On je sedeo na garnituzri i sve vreme se držao za glavu, a ui jednom trenutku vratila se Dalila Dragojević, a on je skočio kao oparen i počeo da pakuje stvari.

Republika

Foto: printscreen

Car pobegao kad je video Dalilu

Uzeo je svoju posteljinu i stvari i bez reči izašao iz hotela, da li ovo znači da je definitno došao kraj ove preljubničke afere, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

09.11.2021 10:11

Sve je to dogovor ovog " tri la campanella". On ce se vratiti neuroticnijoj, izoperisanoj Maji , a Dudlila natrag svom muzu papucaru koji ce je oberucke prihvatiti. Boze, sacuvaj nas od ovakvih makijavelista !

Zana

09.11.2021 10:26

Losa gluma bracnog para u ciji scenario upao Car. Sada ce Dudlila da se vrati svom muzu papucaru koji ce joj sve oprostiti i oberucke je prihvatiti. Samo glupaci nisu shvatili igru bracnog para. Boze, sacuvaj nas od ovakvih igraca- makijavelista. Idemooo dalje.