AKO JE OVO SREĆA, MOJA TUGA JE SREĆNIJA: David Dragojević progovorio o Dalilinom NERVNOM RASTROJSTVU, pa priznao: OVO OD MENE NIJE NIKAD DOŽIVELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnjeg raskida, Dalila je doživela nervno rastrojstvo, slično onom, koje je Dejan doživljavao svaki dan gledajući Cara i njegovu i dalje zakonitu suprugu u akciji, ali bez obzira na bol koji mu je priredila, ovakva sudbina koja ju je dočekala sa poznatim švalerom, Davida ne čini malo srećnim.

Republika

Foto: printscreen

David slomljen zbog Dalile

Događaj koji će zasigurno obeležiti petu sezonu rijalitija ’’Zadruga’’ jeste javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića sa zavodnikom iz Crkvenice, Filipom Carem. Javnost je šokirana i zgrožena, Dalilinim postupkom i ponašanjem, a ovaj novopečeni par iz dana u dan ponovo šokira svojim ponašanjem.

Naime, odnos Cara i i dalje udate zadrugarke, već nekoiliko nedelja je u žiži interesovanja, a raskidi su sastavni deo njihove veze. Nakon jučerašnjeg raskida, Dalila je doživela nervno rastrojstvo, slično onom, koje je Dejan doživljavao svaki dan gledajući Cara i njegovu i dalje zakonitu suprugu u akciji, ali da karma ume da dođe po svoje, upravo su dokazala dešavanja na imanju, od predhodne noći, ali iako se sada preljubnici sve vratilo, to Dejana nije učinilo srećnim, čak šta više, zbog toga je ponovo zaplakao.

Foto: printscreen

David Dragojević otvorio dušu o Dalili

U toku je emisije "Pretres nedelje", Dejan Dragojević je otvorio dušu i priznao da mu jako teško pada, da svoju suprugu gleda u ovakvom izdanju.

- Plačeš što ti je teško? - pitao je Milan.

- Ne, gledati ovaj prizor je odvratan. Reakcija moja bi bila upropašćavanje samog sebe. Ako je ovo sreća, moja tuga je srećnija. Da li ću biti sam sa sobom, da li ću ovo gledati... Žao mi je jako. Nije da me ne zanima, ali usr*ala me je. Žao mi je da vidim. Sama je birala scene i uvrede. Ovo od mene nikad nije doživela, a za time je žudela, neka se nosi. Svako bira ono što hoće - rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

09.11.2021 09:11

Zato bi joj oprostio samo kada bi dotrcala, budaletino, a porodicu si prodao.... Izdresirala te, oprala ti mozak, pa si sada invalid bez nje. Koja je to fasisticka metoda. Dudla je Zlo najvece na svetu

Odgovori 10 1
Zana

09.11.2021 10:36

Cuti glupane, ispasces da si pametniji. Prihvatio bi ti Dudlilu oberucke , da ona hoce da ti se vrati. Nevidjeni papucar, g l u p a n !

Zora

09.11.2021 11:05

Ovo od njega nije doživela jer joj se nije protivio. Sve je bilo po njenom.