DRAMA U ZADRUZI: Milica Veselinović se ONESVESTILA nakon napada zadrugara, Mensur zapretio: SVE ĆU VAS POKLATI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

00:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje" Milica Veselinović se onesvestila nakon napada zadrugara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović se onesvestila

Prava drama odigrala se u Beloj kući kada je Dalila Dragojević postavila Frana Pujasa i Milicu Veaselinović za potrčke, a Milica se u jednom trenutku i onesvestila.

- Sa Franom u izolaciju ide Milica - rekla je Dalila.

- Na početku je meni Milica rekla da je Fran simpatičan - rekla je Miljana.

- Ja sam primetila kod Milice od samog starta simpatije prema Franu, sa Franove nisam nešto specijalno. Čisto malo da se proveri teren i neka ostane sam u krevetu. Treba da imaš poverenje u svoju devojku - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ti si tako smatrala u svom slučaju. Ja sam ovo očekivao i nadao sam se, želeo sam. Ja ću sa Milicom uživati ove nedelje u izolaciji. Fran ima pravo da radi šta hoće, ali ovo je tupa priča - komentarisao je Ajdarpašić.

- Naravno da ne treba da imaš poverenje u nju, ali je l' imaš želju da je pustiš i vidiš šta bi uradila? - pitala je Sandra.

- Ja sa Mensurom nisam nešto, ali ovo je podlo! Komentarišete Mensurov postupak, a ne komentarišite njen - vikao je Miki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić

 

- Lorna, ko je Oliver u njenom životu? - pitao je Milan Milošević.

- Ne znam šta je od pre, bio je sa njenim prijateljem. Ja sam Milici poslala da mi spusti upaljač i pitala sam ga šta rade, on je rekao da će da ode jer oni kao... Rekla sam da će zbog toga biti zaznuto... - rekla je Lorna.

- Ne znam šta je bilo u sobi, ali sam bila ispred sobe... Milica i Oliver su ostali, ne znam šta su radili unutra, sami bili jesu. Ne mogu da kažem da je nešto imala, jer nisam bila tu - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić i Milica Veselinović

 

- Pre svega komentari zadrugari da treba da napadnemo Dalilu, a ta zauzeta devojka je sa 17 godina dozvolila da bude povezana sa 20 momaka - ubacila se Tara.

- Da je najveća ku*va na svetu biću sa njom jer je volim. Možete da stavite pet momaka u izolaciju. Znate mene i biće tako, svoje sam rekao. Ja sam došao kao vojnik ovde. Kunem se grobom tatinim, poklaću vas sve. - pobesneo je Ajdarpašić, a Milica je briznula u plač.

Mensur je krenuo za njom, držao ju je u naručju i zaplakao sa njom. Milica se u jednom trenutku onesvestila, a Mensur ju je odveo napolje.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zora

09.11.2021 11:10

Glumatanje ali pretnja je ozbiljna. Oduzmite im sve noževe.

Odgovori 13 0
Zana

09.11.2021 12:17

Da koljes, neces moci u Srbiji ! Ako ti je do klanja o kome govoris, to radi u svojoj drzavi.

Odgovori 13 1
Aleks

09.11.2021 14:07

@Zana - Treba ga odmah izbaciti. Koljači iz Crne Gore nam ne trebaju.