DEJAN IPAK PROMENIO VERU, SAD SE ZOVE DAMIR? Komšije Dalilinog oca BESNE ZATO ŠTO LAŽE: Dragojević se klanja 5 puta dnevno, pre 3 godine je primio ISLAM!

Autor:

Zadruga

08.11.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Huse Mujića besna na njega zato što navodno laže da Dejan Dragojević nije promenio veru i prešao u Islam.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Vest da je Dejan Dragojević prešao u islam, a koju je za domaće medije otkrila Fatija, njegova i Dalilina prva komšinica iz Gornjeg Šepka, uzburkala je javnost, a starletin otac Huso Mujić tvrdio je da to nije tačno. On je u razgovoru s medijima istakao da je njegov zet išao u džamiju na sahrane, ali da nije postao musliman, što je razljutilo pojedine stanovnike ovog sela u Bosni.

Domaćim medijima javio se  Damir S., koji tvrdi da Huso ne govori istinu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Iako mi je žao Huse zbog svega što mu se događa s ćerkom, on jednostavno laže da Dejan nije postao musliman. To svi u Šepku znaju. Pa Dejan je išao stalno s Husom u džamiju, celo selo to zna, a ne samo na tu dženazu o kojoj on priča. Mujići su ovim pokazali da nemaju časti i da lažu zbog loših reakcija javnosti na vest koju ste vi pustili,  svi su samo o tome pričali, da je konačno neko i to otkrio - rekao je Damir za Kurir.

Sličnu stvar je rekao i još jedan stanovnik Gornjeg Šepka, koji je insistirao na anonimnosti. On je otkrio i kako se Dejan zove u islamu i koje sve običaje tačno sprovodi.

Republika

Foto: RTV Pink

Dejan Dragojević

- Huso laže, to mu nije na čast. Dejan ne jede svinjetinu, ide pet puta dnevno u džamiju sa serdžadom (prostirka za klanjanje, prim. aut.) pod rukom. Evo, otkriću vam i da se Dejan u islamu zove Damir, pa nek proba da me Huso demantuje ako sme, tek ću onda da pričam. Priznao je Alaha za gospodara svoga pre tri godine, on je sad salafista (fundamentalistički pristup islamu, odbijaju novine u religiji i podržavaju uvođenje šerijata, prim. aut.) kao babo Huso. To što Dalilin Huso priča da je on i dalje Dejan Dragojević u javnosti i dokumentima, to nema veza s primanjem islama. On je ime promenio pred Alahom uz proučen Šehadet (temelj islamskog verovanja, uslov za pristup u veru, prim. aut.), tako da to u dokumentima ništa ne mora da se menja - otkrio je sagovornik za pomenute medije.

On smatra da Dalilin otac neće da prizna istinu, jer se plaši da zbog reakcije javnosti njegov zet neće pobediti u "Zadruzi".

- Ružno je što laže, jer je video reakciju javnosti, pa se boji da Dejan neće pobediti. Ne govori istinu i samo petlja. Lično znam čoveka iz Novog Sada, a zna ga i on, koji je nedavno primio islam, a i dalje se preziva Milenković. Živi u susednom selu do našeg, jer se tu oženio - završava ljutito sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zana

08.11.2021 21:07

Oooo, placipicka je bio i krpena lutka u njenim rukama.

Odgovori 25 6
Ivana

08.11.2021 21:35

Lagati je sramota.

Odgovori 20 3
Branka

08.11.2021 21:44

Која се овца свога руна стиди, ту нема ни овце ни руна!

Odgovori 29 1
Deki Damir

08.11.2021 22:09

Prodao vetu za neveru.Tako mu i treba.

Odgovori 34 4