Nataša Radan ŽESTOKO OPLELA po Sandri Rešić: A onda sve ŠOKIRALA optužbom da je pevačica imala ODNOSE sa Vukom Mobom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nataša Radan iznela je šokantne optužbe na račun pevačice Sandre Rešić.

Republika

Foto: printscreen

Objava Nataše Radan

 

Bivša zadrugarka Nataša Radan oglasila se na svom Instagramu, gde je istakla da ju je bivša drugarica i rijaliti cimerka Sandra Rešić jako razočarala jer joj je jedno pričala, a drugo radila iza leđa. Kako Nataša kaže, Sandra je pokušala da joj pokvari i odnos sa Rialdom Karahasanović:

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.rr

Objava Nataše Radan

- Uopšte mi ne šaljite klipove i poruke koga je Đedović odrukao i ko je šta kome radio iza leđa! Jedina osoba koja je lično meni pričala jedno, a radila drugo iza mojih leđa i pokušala da uništi moj odnos sa Rialdom, jeste Sandra Rešić! Tako da ta ista persona može samo ljudima koji je ne poznaju da prosipa moral i priču o prijateljstvu, meni ne. Fuj - napisala je bivša zadrugarka.

Međutim, posle nekog vremena Nataša se ponovo oglasila i novim optužbama na Sandrin račun šokirala sve.

Naime, ona je optužila bivšu rijaliti cimerku da je imala se*sualne odnose sa reperom Vukom Mobom.

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.rr

Objava Nataše Radan

- Iznošenjem svoje tužne priče svake sedmice neće pokriti svoju temu o jebačini sa Vukom. Toliko od mene - napisala je Nataša i izazvala lavinu komentara.

Ekipa portala Republika.rs pokušala da je da stupi u kontakt sa Vukom Mobom i Natašom Radan kako bi nam objasnili o čemu se radi, ali oni na naše pozive nisu odogovorili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

08.11.2021 22:23

Sandra se prodala Dalili za honorar. Misljenje menja kao sro menja list svoj pravac na vetru. Zena ne zna normalno da komentarise, vec , uvek neuroticno povisenog tonaliteta.