OSEĆAM DA ME VOLIŠ: Dalila Dragojević sve IZNENADILA kada se obratila OVOM zadrugaru, nastao MUK u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje podele budžeta Dalila Dragojević se posebno obratila Mensuru Ajdarapašiću.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević

 

Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je došlo vreme da podeli zadrugarima budžete:

- Sledeći mali budžet ide Krletu. Razočarao si me kada si ukrao budžete od žurke, pre toga si kod Filipa i mene došao u izolaciju da nas pitaš da li želimo da učestvujemo u tome. Nisi došao tada da mi daš ni za koka kolu, ja sam te večeri ostala bez ičega. Jednostavno ne provodim vreme sa tobom, jednom sam te samo videla u Budvi - govorila je zadrugarka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić

- Srednji budžet za Mensura. Smatrala sam ga kvalitetnim momkom, bila sam tu za njega, nekako se pogubio. Pretrpeo je to što jeste, ali svako trpi onoliko koliko sebi dozvolio. Dozvolio si to što jesi sa Tomovićem, sa Minom, a u ovoj sezoni si me povredio na neki način, jer neke reči do tebe nisam očekivala. Osećam da me voliš i da te značim, isto tako smatram da ne opravdava moje postupke, ali mislim da nije legitiman da mi to zameri. Rasplačeš me kada mi aludiraš na neke stvari na koje ne bi trebalo da aludiraš. Po mom mišljenju si dobar momak, ali si se zavozao i želiš da ispadneš jako pametan. Samo treba da budeš stari Mensur. Dala bih ti veliki budđet, ali imam samo još jedan - govorila je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

08.11.2021 19:57

Prava veštica.