LUNA, KIJA I SLOBA ZA SIROMAŠNE! Bivši zadrugar udario na Dalilu i Cara, pa poručio PRELJUBNICI: BLUDNICA JE DNO DNA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.11.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ljubavnom trogulu bruji ceo region, a sada se oglasio bivši zadrugar koji je žestoko opleo po Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Zadruga 5

 

Bivši zadrugar i poznati tiktoker Nenad Lazić Neca oglasio se za portal Republika.rs i otkrio kakvo mišljenje ima o ljubavnom trogulu Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Cara

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Jasno je da o ovom ljubavnom trouglu bruji ceo region, pa je tako i Neca istakao svoje mišljenje i svojim stavom pokazao na čijoj je strani. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević u suzama

 

- Što se tiče ljubavnog trougla Mujić - Dragojević - Car… Ne znam šta da kažem nego dno dna! Jadno mi je previše. Ja sam neko ko možda nije doživeo te neke stvari. Dalila je neko ko je zaista pokazala sebe u onom svetlu kakva jeste “jad-nemoral-blud“. Žao mi je Dejana! Mislim dečko da se ne lažemo izgleda kao Bred Pit, a ona je ipak otišla nekome ko joj i priliči. Katastrofa! Mislim, priča mi je jadna i ogavna, Kija-Sloba-Luna za siromašne. Mislim, rijaliti je prošle godine bio dosta bolji… Pored toliko zanimljivih priča, sve se svelo na ovo jadikovku.. - priča popularni tiktoker za Republika.rs i dodaje:

- Dalila je u par navrata mene negativno spominjala, mogu da kažem da mi je žao što me takve osobe spominju. Žao mi je Dejana koji je sve ovo vreme trpeo ovakvu bludnicu. Bolje da bude sa Sandrom Rešić nego sa ovom spodobom - izjavio je Neca za Republika.rs. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladan

08.11.2021 14:31

Dalila bludnica.

Mikan

08.11.2021 20:03

Monstrouznije nisam video ,ljubavnica se seksa sa ozenjenim covekom u istoj sobi par metara od zakonite zene i pri tom je ponosna !Ono ,kad ponizavas zakonitu zenu , nazivas je kurvestijom a seksas se ,zvalavis sa njenim muzem, nize ne moze!