IVANA ALEKSIĆ PRONAŠLA NOVU LJUBAV: Nakon afere sa Tomovićem i braka sa Ša, reperova bivša zablistala zbog OVOGA! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

08.11.2021

11:51

Ivana Aleksić objavila je na Instagramu stori, na kom se vidi da je pronašla novu ljubav.

ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović, Nenad Aleksić Ša

 

Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić nedavno je objavila da je zatvorila salon, te ga je prostor na Fontani, gde je imala mali biznis sa bivšim suprugom izdala prijatelju. Nenad Aleksić Ša se oglasio tim povodom za portal Republika.rs i otkrio šta se krije po sredi, a detaljnu njegovu izjavu možete pročitati klikom OVDE

E-Stock, Instagram

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović, Nenad Aleksić Ša

 

Međutim, po zatvaranju salona, Ivana se još uvek nije oglasila šta planira dalje da radi, ali je zato danas napravila veliku pometnju na društvenoj mreži Instagram zbog tajne poruke koja ju je sačekala. 

Naime, Ivana je objavila stori na kom je snimila privezak crvenog srca, koji je bio ostavljen na zemlji. Aleksićka je smatrala da je to tajni znak, pa je isti podelila sa pratiocima na Instagram profilu. 

- Hm... - napisala je Ivana u opisu, čime je pokrenula lavinu komentara. 

instagram.com

Ivana Aleksić

Dosta se spekulisalo da li je Ivana uplovila u emotivnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, a kada god bi imala priliku, Aleksićke nikada nije konkretno odgovorila na to pitanje, već je uvek ostajala misteriozna. 

Komentari (0)

Loading