GOST NAPAO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ UŽIVO U EMISIJI: Skinuo bubicu, pa DEMONSTRATIVNO otišao sa bine! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević našla se u neprijatoj situaciji prošle noći, kada je podrška izbačenog zadrugara Svetislava Stevanovića Limenog počela da pravi haos u studiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dušica Jakovljević

 

Prošle noći u emisiji ,,Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je podršku Svetislava Stevanovića Limenog, a pored toga gošća je bila i Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, koja je tokom večeri uglavnom komentarisala ljubavni trougao između njenog sina, Dalile Dragojević i Filipa Cara

U jednom trenutku, na iznenađenje svih, podrška Limenog se naljutila, jer se sve vreme polemisalo o odnosu o kom bruji ceo region, te je odlučio da demonstrativno napusti emisiju, a potom se i posvađao sa voditeljkom Dušicom, koja je još jednom, na profesionalan način objasnila gostu kakva je situacija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Podrška Svetislava Stevanovića Limenog

 

- Dušice dostojanstveno čekajući da dobijem 10-15 sekundi u ovom programu da kažem nešto o čika Sveti, što je nemoguće, ja sam shvatio da meni nije mesto ispred kamera, nego iza, gde je moj teren. Ne bih hteo da uvredim vaše goste i publiku, niti da se neko nađe uvređenim, ali ja bih želeo da mi skinete ozvučenje i da napustim emisiju - rekao je gost.

- Nema potrebe za tim. Emisija traje još naredna dva sata - odgovorila mu je Dušica.

- Biću negde sa strane, fin i miran - odgovorio je gost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Podrška Svetislava Stevanovića Limenog napustio studio

 

- Evo ja sam vas upravo sad pitala - rekla mu je voditeljka.

- Možete da mi skinete bubicu da napustim emisiju - odbrusio je gost.

- Dobro, nema problema - odgovorila mu je Dušica, a on je ustao i demonstrativno napustio emisiju.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

08.11.2021 11:53

Čovek je potpuno u pravu. Obmanjujete ceo Balkan lažima.

Odgovori 20 0
Zana

08.11.2021 13:02

Covek je u pravu. Namesto da podrske komentarisu one koji su nominovani za izbacivanje, prilozi i razgovor bio o onoj placipicki kojeg je napustila namazana svim bojama kalastura zbog onog naivka( kojeg ce namazana kalastura uskoro takodje vozati kao kucence) .

Odgovori 18 0
Joca postar

01.12.2021 19:41

Ja se nisam svadjao sa voditeljkom, to je laž ! Niti sam demonstrativno napustio emisiju ! Uredno sam pozvan, uredno se odazvao. i naravno, mislio da cu u emisiji od skoro 400 minuta dobiti svojih bar 10. Jer u Srbiji je nakada važilo, da dobar domacin sve goste isto respektuje. U Srbiji, nekada da, ili u danasnjoj PINKOSrbiji čigledno NE !