NEMA GDE DA SPAVA, PINKU DUGUJE 150. 000 EVRA: MC Damiro DISKVALIFIKOVAN iz Zadruge, moli za POMOĆ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći usledilo je hitno obaveštenje Velikog šefa da je reper MC Damiro diskvalifikovan iz Zadruge, a on sada moli za pomoć, jer nema gde da spava.

 
Republika

Foto: Republika.rs

MC Damiro diskvalifikovan iz Zadruge 5

 

Bivši zadrugari Aleksandra Konstadinović i MC Damiro pobegli su sa velelepnog imanja u Šimanovcima, nakon čega je produkcija rijalitija ,,Zadruga" donela odluku da ih zvanično diskvalifikuje, nakon čega je usledilo i obaveštenje za javnost i zadrugare. 

U skladu sa ugovorom koji su potpisali televizija Pink će na sudu od Aleksandre tražiti sumu u vrednosti od 50. 000 evra, dok sa druge strane od Damira će potraživati čak 150. 000 evra. Podsetimo, Damiru ovo nije prvi put da je pobegao iz rijalitija, a pred ulazak u petu sezonu istakao je kako mu se ova greška neće više ponoviti. 

-Dragi zadrugari, s obzirom da je Aleksandra svojevoljno napustila Zadrugu, ona je diskvalifikovana. Takođe je Mc Damiro napustio Zadrugu. U skladu sa pravilnikom, RTV Pink će tužiti i potraživati 150.000 evra - saopštio je Veliki šef.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pismo Velikog šefa

 

Međutim, dok se ne osvesti šta je uradio, Damiro već pravi haos na društvenoj mreži Instagram, pa moli ljude za pomović, jer kako je istakao, nema gde da spava. 

- Ljudi iz Beograda, molim vas javite se, nemam gde večeras da spavam - napisao je Damiro na svom Instagramu i kao razlog bega naveo vređanje njegove bolesne majke.

Republika

Foto: instagram.com

MC Damiro diskvalifikovan

 

- Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za majku bolesnu koju si psovao i moje sve najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan i žedan, ali nikada neću dati na moju ćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi - napisao je diskvalifikovani zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

08.11.2021 20:41

Došao helikopter za njega?