(VIDEO) Andrijanu otac rasplakao!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.12.2017

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić prekjuče je u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga" primila poziv od svog oca Duška koji joj je tom prilikom saopštio radosnu vest. On joj je rekao da se porodila njena majka i da je dobila brata, mlađeg od nje 22 godine.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijana_official
Andrijana Radonjić sa porodicom!

Kao što je ranije Andrijanin otac otkrio, njegova ćerka veoma je teško podnela razvod roditelja, a sada je takođe otkrio još neke detalje iz privatnog života ove zadrugarke. Naime, Duško je ranije radio u nostranstvu i retko viđao svoju ćerku zbog čega je ona veoma patila, međutim jedan trenutak, za Andrijanu veoma bitan, nije želeo da propusti!

- U to vreme sam radio u inostranstvu i retko sam viđao ćerku. Ne bih sebi oprostio da nisam došao na Andrijanino punoletstvo, pa sam rešio da je iznenadim i ona je više puta istakla da joj je moj iznenadni dolazak bio najlepši poklon za 18. rođendan - rekao je Duško za Pink.rs.

 

? #Makeupby : @tatjanaa.radonjic ?

A post shared by AndriJana Radonjic (@andrijana_official) on Nov 17, 2017 at 6:22pm PST

 

Nakon što je održao emotivni govor na proslavi 18. rođendana svoje ćerke, Duško je zapevao pesmu ''Samo zbog tebe sam tu'' od Harisa Džinovića, koju je posvetio Andrijani, a ona nije mogla da se zadrži suze! Pogledajte najemotivniji trenutak sa punoletstva ove zadrugarke!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading