BILJANA ZBOG DALILE BILA UPLAŠENA ZA SINA: Dejanova majka otkrila JEZIV detalj o njegovom BRAKU, pa progovorila o bivšem suprugu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević otkrila je jedan detalj koji je svima promakao, a ticao se braka njenog sina Dejana sa Dalilom!

Republika

Foto: Instagran.com

Goran Dragojević, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

 

Rijaliti saga o porodici Dragojević neprestano intrigira javnost već godinama unazad, a sada je dobila potpuno novi epilog priče, nakon što je Dalila odlučila da prevari svog supruga Dejana sa Filipom Carem. Cela javnost je u šoku, a Biljana i David Dragojević odlučili su da svom voljenom Dejanu pruže podršku sada kada mu je to najpotrebnije. 

Međutim, izgleda da stvari ne budu baš onakve kakve su želeli, što dokazuje i ova priča o porodici Dragojević. Dejan je odlučio da potpuno izgubi kontakt sa bratom i majkom, što je njima, po svemu sudeći palo izuzetno teško, ali njega to definitivno ne dotiče. Poznato je da je Dejan bio izuzetno dobar sa ocem Goranom Dragojevićem, koji se razveo od njegove majke Biljane, a ona je sada prvi put javno odlučio da progovori o bivšem suprugu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević u suzama

 

Dok je pričala o tome kako je i na koji način Dejan postao blizak sa ocem, istakla je detalj koji je svima promakao. Naime, poznato je da je Dejan sa Dalilom živeo u kući koju su sagradili i to daleko od Veternika, pa je svojoj porodici nije ni javljao. No, i kada bi okrenuo telefon, to bi bio samo momenat iz obližnje prodavnice, što je u Biljani probudilo sumnju da nešto nije kako treba, pa je skrenula Goranu pažnju proveri šta se tu dešava.

- Dejan nije mnogo kontaktirao sa ocem, ali kako je tačka stavljena na nas, tako se on sve više okretao ocu. Ja ne dozvoljavam nikakvu manipulaciju, moj suprug bivši je želeo samo da bude prisan sa njim, pa je zbog toga neke stvari tolerisao. Ja sam mu rekla da obrati pažnju kako je Dejanu tamo, jer se nama Dejan nekada javljao samo iz prodavnice, meni je to bilo sumnjivo. Vidim da Dejan više ni oca ne spominje, govori kako je sam - otkrila je Biljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević Zadruga

 

- Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje, nisam bila za to da Dejan bude sa Dalilom, kao i David sa Aleksandrom. Stavili su neku ljagu na mene, ali ja tu ljagu nemam. David je bio jako srećan kad je Dejan rekao "Hvala" za stvari, svi se nadamo da će se Dejan vrati u normalu i da bude kao pre - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

08.11.2021 12:03

Dejanu je "ispran" mozak i on nikoga ne vidi i ne želi osim Dalile. Odrekao se majke, brata, sestre, rodjaka, prijatelja, drugova, komšija...... Nije valjda samo on ispravan.

Odgovori 12 0