BILJANA DRAGOJEVIĆ PRIZNALA ŠTA NE MOŽE DA OPROSTI SINU: Prisetila se najvećeg BOLA, pa u suzama otkrila OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević nije mogla da se zaustavi, pred milionskim auditorijumom plakala je kao kiša i to sve zbog svog sina Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević plače

 

Biljana Dragojević bila je specijalna gošla u emisiji ,,Izbacivanje" na Pink televiziji, pa je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila sve najbolnije trenutke, te je pred milionskim auditorijumom od nemoći počela da grca u suzama zbog sina Dejana Dragojevića

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević Zadruga

 

Biljana se potrudila da bude svom sinu, sada, u najtežim okolnostima tu kao podrška. Međutim, on i dalje ne želi da čuje za majku i brata Davida Dragojevića, ističući da preko njegovih leđa grade sopstvenu popularnost. Biljana je istakla kroz razgovor i koje su za nju bile najbolnije scene da gleda, pa nije krila da je to kada je njen sin uporedio preljubnicu i njegovu bivšu suprugu Dalilu Dragojević sa njom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević, Zadruga

 

Dragojevićka je sve vreme grcala u suzama dok se prisećala teških reči koje je izgovarao njen sin, zbog kojih joj je bilo izuzetno teško. 

- Ja slušam i ne verujem, svi su šokirani. Ovo poređenje je više nego strašno, šta je sa porodicom do njegove 20. godine. Poredi mene i Dalilu, spreman je da joj oprosti. Ja ću ga čekati, on to zna - izjavila je Biljana. 

Detaljnije možete pogledati u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

08.11.2021 12:17

Razmažena Beba Dejan došao sa Dalilom da uzme kuću i plac i sve ih istera napolje. Bio je zaprepašćen kada su mu to uskratili. Njemu? Voljenom i razmaženom sinu Bebi?

Odgovori 11 3