MENSUROV PRIJATELJ PROGOVORIO O MILICI: Nevaspitana je, ispustili su je! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Stefan Karić bez dlake na jeziku prokomentarisao je ljubavnu vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović Zadruga 5

 

Zadrugar Stefan Karić u razgovoru prokomentarisao je romansu njegovog prijatelja Mensura Ajdarpašića sa Milicom Veselinović. Karić je istakao koliko mu loše izgleda njihova veza, kao i da su konstantne svađe i ljubomorne scene prisutne, što definitivno sve podseća sa Ajdarpašićevu vezu sa Minom Vrbaški. 

Međutim, Karić je pored toga istakao da su za sve krivi roditelji, koji je nisu vaspitali, kao i da Mensur sada pokušava da ispravi njihovu grešku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić zadruga 5

 

- Milica se užasno ponaša, kao da je malo razmažena i nevaspitana, to je verovatno neko ispustio. Mislim da Mensur pokušava da je prevaspita, ne znam da li će uspeti, to je svakodnevno ljubomorisanje, svađe. Ona mi ne izgleda kao neko ko je srećan, jer i on zna da bude težak - govorio je Stefan o Milici i Mensuru.

Podsetimo, Milica je na snimanju profila pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5" istakla kako ona želi pokazati naciji i milionskom auditorijumu kako nisu sve maloletne devojke poput Mine Vrbaški, a da li joj polazi za rukom?

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

08.11.2021 12:20

Ne razlikuje se od Mine. Skitara nemoralna.