David Dragojević ŠOKIRAO JAVNOST porukom za Dalilu: Neće joj biti svejedno kad VIDI OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.11.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dalila u sinoćnoj emsiji "Pitanja novinara" tražila papire za razvod braka, oglasio se David Dragojević i poslao brutalnu poruku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Sinoć je tokom emisije ''Pitanja novinara'' situacija između bračnog para Dragojević eskalirala, a Dalila je zvanično presekla i tražila papire za razvod braka i to u rijalitiju.

Zadrugarka želi sa Dejanom da završi i na papiru, nakon čega će ih vezati samo zajednička kuća. Povodom dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima, odmah se oglasio i Dejanov rođeni brat David Dragojević, koji je u više navrata javno istupao sa potresnim komentarima na račun ljubavne drame koju prolazi njegov brat.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Naime, David je više nego zadovoljan činjenicom da Dalila želi razvod braka što pre, te se povodom svega oglasio na svom Instagramu:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

Objava Davida Dragojević

 

- ''Snajka'' advokati i papiri na moj račun! Noćas Dača časti - napisao je David, dok je u pozadini išla pesma ''Noćas kuća časti''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ilija

07.11.2021 16:20

Bravo Davide, sao da se ove promiskuitne persone oslobodi.Ničm ga ne zaslužje. Zlo totalnood žene. pitam se kako je izdržao sa njom sve ove godine. odrška za Dejana, za Davida pozz. Ne ljutite se na njega on je još uek u šoku, preko sega će preći ali on želi da sam izgura se, osamostali se i pokrene neki osao. Deki je TOP mladić na svim poljima. To govori i podrška njegova iz Bosne, otac Huso kji ga voli kao rodjeno dete a oe se lujke odrkao po drugi put javno. oručio je da ona nema više ge da se vrati i da je to Dejanova kuća jer je on radio, te će istu prevesti na njega ,jer je on jedini vlasnik iste....a ona nka radi šta, i gde hoće samo nikakvo pravo povratka nema,niti želi da je vidi. Napomenuo je da on njega nikada IZDATI neće, jer je ivan mladić....voli ga...Čovek je normalan.Ona je očigledno gene nasldila od majke...

Odgovori 19 10
Bojan

07.11.2021 23:56

@Ilija - Minus kao kuća samo zbog poslednje rečenice. Znaš ti bas od koga je ona nasledila gene, primitivčino jedna primitivna.

Odgovori 1 11
Vladimir

07.11.2021 17:34

Dača nudi da plati advokate i sudske troškove samo da brata Dejana oslobodi ropstva.

Odgovori 24 4