ŠOKANTAN PREOKRET! Dalila javno rekla da ne želi da se razvede od Dejana, a onda se oglasio Filip i poručio: OTVORIO SAM MU OČI!

Autor:

Zadruga

07.11.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je danas promenila ploču, te je pred svojim švalerom Filipom, priznala da ipak, ne želi da se razvede od Dejana.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Dalila ne želi da se razvede od Dejana

Dalila i Dejan Dragojević trenutno prolaze kroz bračnu krizu u "Zadruzi 5", budući da su se kod udate zadrugarke pojavile emocije prema Filipu Caru, oni su u braku već nekoliko godina, a Dalila je odlučila sve da baci u vodu zarad emocija prema Caru, te je naočigled milionskog auditorijuma, zatražila razvod od svog i dalje zakonuitog supruga.

U toku emisije "Pitanja novinara" Dalila Dragojević je donela odluku da se razvede u rijalitiju, i pozvala produkciju da joj pozovu advokata. Međutim, tokom Dejanovog izlaganja prekinula je emisiju i donela novu odluku u vezi razvoda, a gotovo svi su ostali u šoku:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila odustala od razvoda

- Darko, ja samo moram nešto da kažem, prenaglila sam... Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju - saopštila je Dalila.

Filip Car prokomentarisao je najnoviju odluku Dalile Dragojević pa se osvrnuo i na Dejana:

Mislim da je ovo pametno, ja sam rekao Dalili odmah da je prenaglila sa odlukom. Znam koliko se i Dalila lomila na samom staru, mislim da je Dejan mogao to da prolongira. Ako sam ga spasio... Svakako da mi je to bolje, nego da sam ga unakazio. Ljudi insistiraju na istini, a onda ih to opali preko nosa. Nije istina za svakoga, nekada je bolje da se neke stvari ne dešavaju odmah. Sigurno da sam mu otežao boravak, da sam mu u nekom momentu bio najomraženiji. Ali ako je to njega spasilo ili mu otvorilo oči, možda će izaći i upoznati osobu svog života - govorio je Filip.

Foto: PRINTSCREEN

Car se obratio Dejanu

Mislim da je Car spasio Dejana i učinio Dalilu srećnom. Ona je bila ugušena, a Dejan je bio u zabludi. Car je odradio nesvesno posao i jednom i drugom, uslugu. Možda će mu Dejan stvarno jednom biti zahvalan. I Dejan je sada opušten, nema crne misli, a Dalila je baš srećna. Oni ni ne spavaju koliko se ljube. Dejan se brzo podigao, mislim da je Sandra tu odigrala bitnu ulogu, kao i Fran, treba uvek da im bude zahvalan na tome. Dalila je uvek čovek i ne bi dozvolila da on skroz potone - prokomentarisao je Sale Luks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

07.11.2021 12:04

Gluma.Gluma.Losa gluma! Na kraju, bice sve po starom. Prica se vrti zbog para.

Odgovori 10 1
Andreja

07.11.2021 12:20

Ludilo mozga.