ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Oglasio se Ša, nakon tvrdnji da se dopisivao sa Milicom, a reči koje je uputio neće joj se svideti!

Autor:

Zadruga

07.11.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakim danom sve više počinje da se šuška o životu Milice Veselinović, kao i o njenim aferama sa brojnim poznatim ličnostima sa estrade. Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledaoca", došlo da saznanja da je maloletnica mutila čak i sa Nenadom Aleksićem, iz tog razloga ekipa portala Republike.rs stupila je u kontakt sa popularnim reperom, kako bi smo proverili tačnost tih tvdnji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Oglasio se Nenad Aleksić Ša

Zadrugarka Milica Veselinović ušla je u rijaliti ,,Zadruga 5“, a odmah nakon tri dana podigla je veliku prašinu oko sebe i to zbog veze sa Mensurom Ajdarpašićem. Međutim, svakim danom sve više počinje da se šuška o njenom životu, izvan zidova Bele kuće, a sada je isplivalo da je maloletna Milica bila čak i u priči sa popularnim reperom Nenad Aleksićem Ša.

Sinoć je tokom "Pitanja novinara", Milica Veselinović (17) dobila je pitanje koje se ticalo njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović se dopisivala sa Nenadom Aleksićem?

- Kaži nam nešto više o dopisivanju tebe i Nenada Aleksića Ša - pitala ju je novinarka.

- Ja tvrdim da nikada u životu sa njim nisam pisala i da te prepiske ne postoje. Nikada ga nisam pratila na Instagramu, želim da vidim te prepiske - odgovorila je Milica.

Povodom ovih spekulacija, ekipa portala Republike.rs stupila je u kontak sa Nenadom Aleksićem Ša, kako bi proverili tačnost ovih tvrdnji, a reper je negirao da je bio u bilo kakvim odnosima sa maloletnicom.

- To je sve glupost, notorna laž, ja tu devojčicu nisam nikad upoznao, niti sam se dopisivao sa njom. Ne znam odakle im te ideje - izjavio je Ša za portal Republike.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

07.11.2021 10:41

Nisam ni očekivao da će da priznaju.