KONAČNO SE OGLASIO: Nakon što je Dalila tražila RAZVOD u rijalitiju, Dragojević poručio: ADVOKATI I PAPIRI NA MOJ RAČUN!

Autor:

Zadruga

07.11.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija između bračnog para Dragojević je eskalirala, što je dovelo do toga da Dalila zatraži razvod, a ovu vest je Dejanov brat, dočekao sa oduševljenjem.

Republika

Foto: printscreen

David podržao Dejana Dragojevića

 

Situacija između bračnog para Dragojević je svakim danom sve gora i gora, anajpoynatija rijaliti preljubnica dalila, konačno je presekla i odlučila da ne staje suprugu na muku, te je tražila papire za razvod. Zadrugarka želi sa Dejanom da završi i na papiru, nakon čega će ih vezivati samo zajednička kuća.

Povodom dešavanja na imanju u Šimanovcima, odmah se oglasio i Dejanov rođeni brat David Dragojević, koji je javno ukazao podrđšku svom bratu u više navrata.

Naime, David je više nego zadovoljan činjenicom da Dalila želi razvod braka što pre, te se povodom svega oglasio na svom Instagramu. 

Foto: printscreen

David uputio reči podrške Dejanu

- ''Snajka'' advokati i papiri na moj račun! Noćas Dača časti - napisao je David, dok je u pozadini išla pesma ''Noćas kuća časti''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

07.11.2021 10:58

Dalila je brzo povukla svoj ishitreni potez za razvod u rijalitiju.

Odgovori 10 1
Riki

07.11.2021 13:16

Bravo Davide.Pod hitno mu pošalji advokata da mu Dejan da ovlašćenje tako da ne mora ni na sudu da se pojavljuje. Ova kuja mu ne treba.Izdala ga je i priči kraj.Ona je za neuropsihijariju. Svi, Svi smo uz Dekija. On je pod nenormalnim pritiskom, ali je počeo da je ih gaz iklulturno i na nivou, što njemu priliči. Doći će do pomirenja sa vama ali on hoće da se stabilizuje psihički i materiijano bez ovog propaliteta i da krene dalje. Cela Bosna plaće za Dekijem, Huso ga obožava, nje se odrekao i rekao da ona nema gde da se vrati,niti mu treba, a Dekiju će da prepiiše kuću i plac, je Huso j vlasnik svega. Ona može da nastavi ..sa ovim krimosom..., koji je odrobijao jer je prethodnu devoku izlomio od batina....Pročitaj molim te, u prethodim novinama šta je sve Lili Inspktorka izjavila za Dalilu.bila je MADAM i radila kao devojka na poziv. Itd.itd. Užas....