MILICA I BORA PRIJAVILI NECU TIKTOKERA POLICIJI: Procurile AUDIO PORUKE, Kemezova priznala da nema PARA ZA HLEB! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

06.11.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni tiktoker Nenad Lazić Neca otkrio nam je sve detalje o pretnjama koje su mu uputili Milica Kemez i Bora Santana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva, Republika.rs

Milica Kemez, Bora Santana i Nenad Lazić Neca

 

Bivši zadrugar i popularni tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da obelodani pretnje Bore Santane i Milice Kemez samo za Republika.rs. Nedavno, priča Lazić, održao je uživo prenos na društvenoj mreži TikTok, a tom prilikom se priključio profil sa imenom i prezimenom njegovog nekadašnjeg cimera Bore Santane.

Poznato je da se spekulisalo i mesecima polemisalo u Beloj kući da je Neca zaljubljen u Boru, što je on i javno priznao u rijalitiju, ali po izlasku tvrdio je da je sve to bila igra, te da ga je Santana ucenjivao da prizna emocije prema njemu, kako ne bi prolazio kroz pakao sa njim. Lazić se po završetku rijalitija ,,Zadruga 4" potpuno udaljio od Bore, sve do trenutka dok nije na TikTok-u počeo da dobija pretnje od strane profila koji je imao Borino ime.

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez, Bora Santana

 

- Držao sam lajv na TikToku i odjednom su počeli da stižu komentari kako se Bora uključio, ja sam rekao da me to ne zanima, pitali su me za mišljenje o Brendonu i Bori, mene to više ne zanima, ja imam svoj život i gledam kako da se pozabavim svojim životom i kako da pomognem mojoj porodici. Ja sam i rekao da ulazim u rijaliti kako bih pomogao mojoj porodici i novčano, ali eto, izbili su novi problemi - priča Neca za portal Republika.rs i dodaje:

- Ja sam se javio Bori iz dobre namere, jer mi je neko pretio u njegovo ime i samo sam hteo da mu skrenem pažnnju, jer nisam verovao naravno da je to on, hteo sam da mu skrenem pažnju da neko koristi profil sa njegovim imenom i da je najbolje da ga prija, a onda su počeli da mi prete i Milica i on. Mislim ja nisam uradio ništa loše, hteo sam da ispadnem čovek prema njemu, jer sam ja ovo mogao da iskoristim protiv njega i da tvrdim da mi je ovo on pisao i da ispadnem žrtva, ali sada kada su oni odlučili da mi prete i policijom, nisam više hteo da ćutim. Meni majka nije dobro zbog toga, potresla se kada sam joj ispričao, neću da imam ništa sa njim, oni meni kažu da sam ja željan popularnosti, ja da sam željan popularnosti da budem popularan preko Bore, ja bih i dalje govorio da sam zaljubljen u njega, ali mene to ne zanima više!

Neca nam je ustupio glasovne poruke Milice i Bore koje su mu stigle sa Instagram profila koji Santana koristi, te u nastavku ih možete poslušati kako su one glasile. 

  
  $bp("Brid_36233315", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"895385"}); 

- Tvoje storije su mi slali da me taguješ sa tim šta je Mirko objavljivao, naše sprdnje i prepiske, batali me dečko, ne diram te, ne diraj me - poručio je Bora u glavnoj poruci koju je poslao Neci. 

- Slušaj me Neco, sad ćemo u policiji prijaviti taj profil koji se predstavlja pod Borinim imenom i tebe, ako se ispostavi da si ti i ako ovo radiš radi gledanosti i ako pomeneš Boru još jednom, imaćeš posla sa mnom. Dosta si nas uznemiravao u Zadruzi, mi nemamo para za hleb, nemamo više ni para za hleb, samo još jednu poruku pošalji i videćeš, ja ti se kunem, samo još jednu poruku pošalji i videćeš! - glasila je pretnja Milice Kemez, upućena Neci tiktokeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.