MENSUR AJDARPAŠIĆ NOSI BREME TEŠKOG DETINJSTVA! Otac mu se ubio, majka ga ostavila: IZBEGAO DOM ZA NEZBRINUTU DECU!

Autor:

Zadruga

06.11.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najintrigantnijih zadrugara definitivno je Mensur Ajdarpašić koji je privukao veliku pažnju javnosti još svojim prvim pojavljivanjem u ''Zadruzi 3'', a sada su otkriveni pojedini detalji iz njegovog života.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Mensur Ajdarpašić biografija

Mensur Ajdarpašić (25) jedan je od najintrigantnijih učesnika rijaliti formata ''Zadruga''. Javnost je isprva bila oduševljena Mensurovim izgledom, te je ubrzo dobio epitet najprivlačnijeg zadrugara, a onda i najvećeg ljubavnika. Naime, burna veza sa Minom Vrbaški ostavila je velikog traga u njegovom životu, ali i u karijeri javne ličnosti, a kako je krenuo u petoj sezoni i veza sa maloletnom Milicom Veselinović će ga pratiti dugo.

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić živeo je teško

S druge strane, Mensur Ajdarpašić iako važi za opasnog momka, nosi breme i teškog detinjstva. Rodom je iz Crne Gore, iz Bara, a i u svom mestu važi za kontroverznu ličnost.

Naime, Mensurova majka je njega i brata ostavila i otišla u Švajcarsku, dok je otac ostao sam sa njima, boreći se da prežive, međutim zbog nemaštine se ubio. Kako se navodilo, njegov otac nikada nije mogao da prihvati ponašanje svoje supruge. Nakon očeve smrti, ostali su on i brat koji su jako vezani, a spekulisalo se da iako obojica problematični, Ajdarpašić je imao ozbiljnih problema sa bratom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Problematičan brat

Ardijan Ajdarpašić je uhapšen 2019.godine zbog toga što je u jednoj kladionici ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

- Ajdarpašić je, prema policijski evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - preneli su crnogorski mediji, a izvor je za crnogorske medije rekao:

- Sumnja se da je ušao u sportsku kladionicu u kojoj je već bio Bošković i iz blizine mu ispalio tri hica u noge. Odmah je istrčao, a ranjeni je prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen.

Mensurovi roditelji su se razveli kada je imao osam godina, a on je jednom prilikom govorio o teškom odrastanju:

- Ja sam iz nekih svojih ličnih iskustava, mogu uzeti primer iz svoje porodice jednim delom, naučio da... Nekako mi je ostalo to da ne mogu verovati nikome, jer sam neke stvari doživeo lično i bio svedok nekih situacija. Ni jedan, ni drugi period nije prijatan, kada nemate jednog od roditelja pored sebe, kad nemate dva roditelja koji su tu uvek za vas i pored vas, ali... Ja sam u jednom periodu, u detinjstvu svom, do svoje osme godine rastao sa oba roditelja. Nakon toga je došlo do tih stvari, gde su se roditelji rastali - rekao je on u emisiji ''Magazin In''.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Pretio mu Dom za nezbrinutu decu

Mensur Ajdarpašić jednom prilikom je ispričao da su on i brat nakon očeve smrti ostali sami, te da su ih tetke odgajile. Kako im se majka vratila u jednom trenutku ona je nastavila da ih odgaja, ali da je u više navrata bilo govora o odlasku u Dom za nezbrinutu decu.

- Nakon moje 17. godine je majka krenula da radi i da se bori za nas, zapravo ona se kroz celi život u nekom periodu borila za nas, ali je nastavila i otišla tad, da zaradi više nego što bi zaradila na ovim prostorima. Bio sam tad sam, bili smo prepušteni sami sebi i bile su tu naše komšije dobre, koje su nam po potrebi izlazile u susret.

Mi smo stupili u kontakt sa njegovim komšijom i drugom koji je otkrio detalje iz života svog prijatelja Mensura.

⁃ Mensur dolazi iz Crne Gore, tačnije iz Bara i uvek je bio onako komentarisan, bio je atraktivan, poželjan među devojkama. U Baru je bio glavna faca, na plaži kad se pojavi, svi gledaju u njega i pre nego što je postao popularan, devojke su se trudile da dobiju njegovu pažnju. Uvek je bio ljubomoran u vezama, ne možda na način na koji se predstavio u rijalitiju, ali ti on ide onim starim crnogorskim ,,Što je moje moje je i ne dam nikome”! A kada me pitate za tu tragičnu sudbinu, pravo da vam kažem ne bih mnogo zalazio u te detalje, nije moja stvar. Nismo mi mnogo nešto ni komentarisali na tu temu, ono što ja znam, što sam čuo o ocu jeste da se čovek ubio, kako su pričali, zbog nemaštine, čovek je pokušavao da obezbedi deci sve, čak je radio i u pekari jedno vreme, stvarno naporno, a da je majka navodno otišla preko, da li Švajcarska ili Švedska da radi. On i brat su živeli uvek u teškim uslovima, nije im bilo lako, zato je on odlučio da stvar preuzme u svoje ruke i obezbedi kako sebi, tako i bratu dobar život! Mensur je odrastao sa bratom, a živeli su sa tetkama od možda nekih 7, 8 godina. Znam da su na primer posle nekog vremena bili vraćeni majci, bilo je pitanje oko toga da će biti smešteni u Domi za nezbrinutu decu, srećom do toga nije došlo, hvala Bogu. - izjavio je Mensurov komšija i drug za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Blagoje

06.11.2021 19:36

Previše je nasilan prema okolini.

Odgovori 15 5
Adnan

07.12.2021 17:40

Dobar je Mensur

Rakens

10.03.2022 15:21

Koga je briga NEBITAN KO VRANA A TO GA DWKLARISE KAO MRZOVOLJNOG SUJETNOG I JEDNOSTAVNO NESRETNU OSOBU GUDJA U BRADU ZA SVAKOG A PRIJATELJ MU JE KSRIC I TO IZ INTERESA I TO JE VIDLJIVO A U SRBIJI TO NECE PROCI I LOSE JE JAKO A VREME CE DA POKAZE