DAVID SE TOTALNO SLOMIO NAKON PORODIČNIH USPOMENA! Dragojević ocrnio Dalilu, a Cakana POBESNELA: OŠIŠALA BIH JE!

Autor:

Zadruga

06.11.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević gostovao je u emisiji "Magazin in", a nakon što su mi pokazane uspomene sa bratom Dejanom totalno se slomio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David i Dejan Dragojević

 

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je u najnovijem izdanju aktuelne goste, među kojima su se našli bivši zadrugari David Dragojević i Jovana Ljubisavljević, pevačice Marina Visković i Dragica Radosavljević Cakana, pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kija Kockar, kao i spisateljica Simonida Milojković.

David se dotakao odnosa svog brata Dejana i njegove supruge, Dalile, pa otkrio da je ona uvek bila sklona manipulacijama.

- Jeste Dalila veliki manipulator, duga je to priča, ali htela je uvek da bude u centru pažnje. Moju tadašnju devojku je često omalovažavala, uvek je gledala da sebe stavi ispred nje, a tako je manipulisala i sa Dejanom, sa mojom mamom takođe. Međutim, moja mama je to primetila i par puta joj je dala do znanja da zna, ali onda se Dalila okrenukla i počela da manipuliše sa porodicom, tada je sve počelo. Mi smo to znali, ali narod nije, onda je mama ispala da ne da Dejanu ništa, da mu brani ljubav, što nije tačno. Dejan je bio sklon manipulaciji, ima tu i psihičke, ali i neke druge - priča David.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David Dragojević

 

- Ona je vrlo agresivna žena - zapaža Cakana.

- Jeste, dešavalo se da nasrne na muškarca, postoji i klip gde ona kaže: "Zamisli da budeš sa mužem, rodiš mu dete, a on te nijednom ne udari". Sklona je tome, voli to - otkiva David.

- Ne znam da li je tukla Dejana i šta je bilo između njih u četiri zida, ali ona jeste sklona tome. Vidite i sami kako se ponaša, ali uvek ima neki tračak nade. zato on nju i neće da uvredi, jer u podsvesti misli da će se jednog dana to sve okrenuti, ali neće - kaže Dragojević.

Nemoguće je da se tako neko ponaša, ne sumnjam da je nasrnula na Dejana. Ja bih je sredila za tri minuta. Ona stalno ima taj trip kosom, bila mi joj kosica kratka. Ja sam isto agresivna prema agresivnim osobama, ošišala bih je - kaže Cakana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

- Dejan je treće dete i jako je razmažen, bio je baš vezan za mamu što se tiče svega, ona je uvek bila tu za njega. Mi kao porodica patimo zbog njega, ne zbog njegovog pogrešnog izbora, već samo da dođe kući, zagrli majku, on nju nije zagrlio pet godina! Sad svi žale neku drugu stanu, a kako se moja mama oseća? Žena prolazi kroz stresove - otkriva bivši zadrugar, pa dodaje:

- Dejan je dobar dečko, vredan, ali udario je glavom u zid i ne zna šta ga je snašlo. Totalno izokreće neke stvari samo da bi se nju dodvorio.

Sanja Marinković se dotakla i klipa koji je Biljana Dragojević nedavno objavila na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg se većina gostiju rasplakala, uključujići i Davida.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David Dragojević

 

- Meni je ovo toliko tužno, ne mogu to da prihvatim. Ja bih crkla, izvinjavam se publici. Ja nemam muško dete, imam ćerku, ali potpuno razumem njegovu majku, to je strašno. Ta osoba (Dalila) je za svaku osudu, strašno mi je krivo - kaže Cakana.

- To je moj brat, bio sam sa njim u sobi 20 godina... On je sve moje i dalje! Ali, šta da radim... Biće bolje! On ne zna kako se zatvorio, šta ga čeka, mlad je momak, lep, perspektivan, čeka ga budučnost - kaže David, pa nastavlja:

- U šoku su svi, cela porodica, familija, najbliži... Svi koji znaju kako i šta je mama činila za Dejana... Čak i oni koji su bili naklonjeni Dalili, pozvali su mami da joj kažu da ne mogu da veruju šta se dešava

- Šta god da je Dejan uradio, nije uradio, šta god - nema opravdanja! Šta god - kaže Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading