ŽELIM DA UMREM, BOŽE I SVETI VASILIJE UZMI ME! : Miljana Kulić priziva svoju SMRT i grca u suzama (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.11.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je napravila haos svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, nakon što se posvađala sa Filipom Carem. Miljana je plakala na sav glas i prizivala svoju smrt.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić doživljava nervni slom

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, nakon brutalne svađe sa Filipom Carom, rasplakala se i ucenivala svog dečka Lazara Čolića Zolu da prekine prijateljstvo sa Carem.

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana i Zola svađa

-Zakuni se u majku da nikada nećeš pričati sa njim, on je tvoj prijatelj, znam da ćeš pričati sa njim! - urlala je Miljana.

-Šta ti je, što radiš ovo? - pitao je Lazar.

-Da mi umre majka, nećeš progovoriti sa njim! - vikala je.

-Dobro, šta ti je, što se mešaš u sve? - nastavio je Zola.

-To je tvoj drug, on ti je bitniji od mene! On će meni da kaže da sam ku*va? Kako me je izvređao! Ništa me više ne zanima, ovde sam od danas pi*ka! - govorila je Kulićeva.

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana ne prestaje da plače

-Ako je on moj prijatelj što se onda mešaš? Zašto se mešaš uopšte? Nemoj da radiš neke stvari, nemoj da pričaš o nečemu ako ne možeš da podneseš! - rekao je Zola.

-Da se ja plašim svaki dan da ćeš ti mene da ostaviš zbog nekog mog mišljenja. Nemoj više da sediš pored mene - nastavljala je Kulićeva.

-Šta sad govoriš gluposti, šta se sad vadiš na to? Cura sama sebi otežava! Očigledno me ne voliš! Tebe sad gledaju majka i otac, šta misliš kako se osećaju - izjavio je Čolić.

-Želim da umrem! Bože i sveti Vasilije ako te ima, molim te uzmi me! Hoću da umrem! Zbog tebe hoću da umrem! - govorila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

06.11.2021 19:46

Kriza.