ŽELIM DA UMREM, BOŽE I SVETI VASILIJE UZMI ME! : Miljana Kulić priziva svoju SMRT i grca u suzama (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

06.11.2021

17:17

Miljana Kulić je napravila haos svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, nakon što se posvađala sa Filipom Carem. Miljana je plakala na sav glas i prizivala svoju smrt.

youtube.com/printscreen

Miljana Kulić doživljava nervni slom

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, nakon brutalne svađe sa Filipom Carom, rasplakala se i ucenivala svog dečka Lazara Čolića Zolu da prekine prijateljstvo sa Carem.

youtube.com/printscreen

Miljana i Zola svađa

-Zakuni se u majku da nikada nećeš pričati sa njim, on je tvoj prijatelj, znam da ćeš pričati sa njim! - urlala je Miljana.

-Šta ti je, što radiš ovo? - pitao je Lazar.

-Da mi umre majka, nećeš progovoriti sa njim! - vikala je.

-Dobro, šta ti je, što se mešaš u sve? - nastavio je Zola.

-To je tvoj drug, on ti je bitniji od mene! On će meni da kaže da sam ku*va? Kako me je izvređao! Ništa me više ne zanima, ovde sam od danas pi*ka! - govorila je Kulićeva.

youtube.com/printscreen

Miljana ne prestaje da plače

-Ako je on moj prijatelj što se onda mešaš? Zašto se mešaš uopšte? Nemoj da radiš neke stvari, nemoj da pričaš o nečemu ako ne možeš da podneseš! - rekao je Zola.

-Da se ja plašim svaki dan da ćeš ti mene da ostaviš zbog nekog mog mišljenja. Nemoj više da sediš pored mene - nastavljala je Kulićeva.

-Šta sad govoriš gluposti, šta se sad vadiš na to? Cura sama sebi otežava! Očigledno me ne voliš! Tebe sad gledaju majka i otac, šta misliš kako se osećaju - izjavio je Čolić.

-Želim da umrem! Bože i sveti Vasilije ako te ima, molim te uzmi me! Hoću da umrem! Zbog tebe hoću da umrem! - govorila je Kulićeva.

Komentari (1)

Loading